Absolute Live, BCAA + L-Glutamin, băutură cu aromă de cireș, 1 litru
Absolute Live, BCAA + L-Glutamin, băutură cu aromă de cireș, 1 litru
7,4 Lei

Absolute Live, BCAA + L-Glutamin, băutură cu aromă de cireș, 1 litru

Ital fără energie, cu aromă de cireș, pe bază de apă minerală fără acid, cu L-glutamină, BCAA și vitamina C adăugată, îndulcitori.

O băutură care ajută la eficientizarea antrenamentelor! Contribuie la un antrenament de succes și la recuperarea ulterioară.
Ce trebuie să știți despre BCAA?
• Aminoacizi esențiali
• Construiesc o treime din proteinele musculare
• Accelerază regenerarea musculară
• Reduce formarea acidului lactic
• Crește intensitatea antrenamentelor
• Reduce timpul de recuperare după antrenament
Ce trebuie să știți despre L-glutamină?
• Aminoacid semiesențial
• Sprijină sistemul imunitar
• Ajută la sinteza proteinelor musculare
• Ajută la refacerea stocurilor de glicogen în condiții de consum scăzut de carbohidrați

Familia de produse Absolute Live Professional este destinată consumatorilor conștienți pentru care sportul joacă un rol important în viața lor, iar exercițiile fizice regulate fac parte din rutina lor zilnică. Produsele cu un conținut ridicat de substanțe active ajută pe toată lumea să atingă obiective mai mari, fie că este vorba de arderea grăsimilor, susținerea pierderii în greutate, îmbunătățirea performanțelor sportive sau construirea masei musculare.
7,4 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Ingrediente: apă minerală fără gaz, regulator de aciditate (acid citric), L-glutamină, BCAA (L-leucină, L-izoleucină, L-valin în raport 2:1:1), aromă de cireș, conservanți (sorbat de potasiu, benzoat de sodiu), vitamina C (acid ascorbic), îndulcitori (sucraloză, glicozizi de steviol).

Greutate netă: 1 litru

Valori nutriționale medii per 100 ml de produs:

Valoare energetică: 13 kJ/3 kcal
Grăsimi: 0g
din care grăsimi saturate: 0g
Carbohidrați: 0,4g
din care zaharuri: 0,0g
Proteine: 0,5g
Sare: 0g

Informațiile nutriționale sunt cu caracter informativ! Valorile nutriționale reale pot diferi de cele menționate aici pe ambalaj. Vă rugăm să vă adresați serviciului nostru de relații cu clienții pentru informații actualizate privind conținutul nutritiv!

Depozitare:
A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. După deschidere, vă rugăm să păstrați în frigider și să consumați în decurs de 1-2 zile. Culoarea și aroma produsului pot varia în timpul depozitării, dar acest lucru nu înseamnă că produsul este alterat.

Nu este recomandat pentru consum: copiilor, femeilor însărcinate și mamelor care alăptează! Se agită înainte de consum! Cantitatea zilnică recomandată: 1 litru. Nu depășiți cantitatea recomandată!

Consumul produsului nu înlocuiește o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos!
Oferte pachet
Produse similare