Absolute Live, băutură cu L-carnitină și aromă de mere verzi, 1 litru
Absolute Live, băutură cu L-carnitină și aromă de mere verzi, 1 litru
7,4 Lei

Absolute Live, băutură cu L-carnitină și aromă de mere verzi, 1 litru

Băutură răcoritoare fără energie, cu aromă de măr verde, pe bază de apă minerală fără gaz, cu 3000 mg de L-carnitină, vitamina C adăugată, îndulcitori și crom.

Datorită ingredientelor active din această băutură cu L-carnitină, nivelul de energie va crește, făcând antrenamentele mai eficiente. Este un supliment excelent pentru arderea grăsimilor și slăbire.

Carnitina este un aminoacid esențial care joacă un rol fundamental în producerea de energie, transportând acizii grași în mitocondrii, unde sunt "ard" și folosiți ca combustibil de către organism.

L-carnitina ajută în următoarele moduri:
• Crește pragul de oboseală
• Dă energie
• Susține recuperarea după antrenamentul cu greutăți
• Ameliorează leziunile țesutului muscular
• Ajută la eliminarea acidului lactic acumulat
• Are efect protector asupra inimii

Gama de produse Absolute Live Professional este destinată consumatorilor conștienți pentru care sportul joacă un rol important în viața lor, iar exercițiile fizice regulate fac parte din rutina lor zilnică. Produsele cu conținut ridicat de substanțe active ajută pe toată lumea să atingă un obiectiv mai mare, fie că este vorba de arderea grăsimilor, promovarea pierderii în greutate, îmbunătățirea performanțelor sportive sau construirea masei musculare.
7,4 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Ingredients: apă de izvor negazificată, regulatori de aciditate (acid citric, acid malic), L-carnitin, suc de mere 1% (din concentrat), suc de lămâie 0,5% (din concentrat), conservanți (sorbat de potasiu), vitamina C (acid ascorbic L), aromă de mere, îndulcitori (sucraloză, glicozizi de steviol), crom-picolinat.

Cantitate netă: 1 litru

Valori nutriționale medii la 100 ml de produs:

Valoare energetică: 13 kJ / 3 kcal
Grăsimi: 0 g
din care grăsimi saturate: 0 g
Carbohidrați: 0,5 g
din care zaharuri: 0,1 g
Proteine: 0,3 g
Sare: 0 g

Informațiile nutriționale sunt informative! Valorile reale de pe ambalaj pot să difere de cele prezentate aici. Pentru informații actualizate despre valoarea nutrițională, vă rugăm să contactați serviciul nostru de relații cu clienții!

Păstrare:
Se păstrează într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. După deschidere, se păstrează la frigider și se consumă în termen de 1-2 zile. Culoarea și gustul produsului pot să se schimbe în timpul depozitării (din cauza conținutului ridicat de L-carnitin), dar acest lucru nu înseamnă că produsul este stricat.
Consumul produsului nu înlocuiește o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos!
Oferte pachet
Produse similare