Absolute Live, băutură cu aromă de lămâie, lime și cocos, îmbogățită cu L-carnitină, 1 litru
Absolute Live, băutură cu aromă de lămâie, lime și cocos, îmbogățită cu L-carnitină, 1 litru
7,4 Lei

Absolute Live, băutură cu aromă de lămâie, lime și cocos, îmbogățită cu L-carnitină, 1 litru

Bontsa t: băutură răcoritoare pe bază de apă minerală fără gaz, cu aromă de lămâie, lime și cocos, fără energie, cu 3000 mg de L-carnitină, vitamina C adăugată, crom și îndulcitori.

Datorită ingredientelor active din băutura cu L-carnitină, nivelul de energie va crește, făcând antrenamentele mai eficiente. Este un supliment excelent pentru arderea grăsimilor și pierderea în greutate.

L-carnitina este un aminoacid care joacă un rol fundamental în producerea de energie, transportând acizii grași în mitocondrii, unde sunt "arși" și folosiți ca combustibil pentru organism.

L-carnitina ajută în următoarele moduri:

Crescând pragul de oboseală
Energizând
Susținând recuperarea după antrenamentele cu greutăți
Reducând leziunile țesutului muscular
Ajutând la eliminarea acidului lactic acumulat
Având un efect protector asupra inimii

Linia de produse Absolute Live Professional este destinată consumatorilor conștienți pentru care sportul joacă un rol important în viața lor, iar exercițiile regulate fac parte din rutina lor zilnică. Produsele cu conținut ridicat de substanțe active ajută pe toată lumea să atingă obiective mari, fie că este vorba de arderea grăsimilor, susținerea pierderii în greutate, îmbunătățirea performanței sportive sau construirea de mușchi.
7,4 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Ingredientele: apă minerală fără gaz, L-carnitină, acid citric (regulator de aciditate), suc de mere 1% (din concentrat), suc de lămâie 0,5% (din concentrat), arome de lămâie și lime, conservant (sorbat de potasiu), aromă de nucă de cocos, vitamina C (acid ascorbic), îndulcitori (sucraloză, glicozizi de steviol), picolinat de crom.
Nu conține zahăr adăugat, conține zahăr natural.

Greutate netă: 1 litru

Valori nutriționale medii pentru 100 ml de produs:

Valoare energetică: 10 kJ / 2 kcal
Grăsimi: 0 g
din care grăsimi saturate: 0 g
Carbohidrați: 0,4 g
din care zaharuri: 0,1 g
Proteine: 0,3 g
Sare: 0 g

Informațiile nutriționale sunt informative! Valorile reale pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutriționale actuale la serviciul nostru de relații cu clienții!

Depozitare:
A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui. După deschidere, se recomandă păstrarea în frigider și consumarea în termen de 1-2 zile. Culoarea și aroma produsului pot să se schimbe în timpul depozitării (din cauza conținutului ridicat de L-carnitină), însă acest lucru nu indică faptul că produsul s-a stricat.
Consumul produsului nu înlocuiește o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos!
Oferte pachet
Produse similare