Absolute Live, L-carnitin, băutură cu aromă de grapefruit, 1 litru
Absolute Live, L-carnitin, băutură cu aromă de grapefruit, 1 litru
7,4 Lei

Absolute Live, L-carnitin, băutură cu aromă de grapefruit, 1 litru

Băutură energizantă cu aromă de grapefruit, pe bază de apă minerală plată, fără zahăr, cu 3000 mg de L-carnitină, vitamina C adăugată, guarana și îndulcitori.

Datorită ingredientelor din băutura cu L-carnitină, nivelul de energie va crește, făcând antrenamentele mai eficiente. Este un supliment excelent pentru arderea grăsimilor și pierderea în greutate.
L-carnitina este un aminoacid care joacă un rol esențial în producerea de energie prin transportul acizilor grași în mitocondrii, unde sunt arși și utilizați ca combustibil pentru organism.
L-carnitina ajută în următoarele moduri:
• Crește pragul de oboseală
• Energiezează
• Ajută la regenerarea după antrenamentele cu greutăți
• Ameliorează leziunile țesutului muscular
• Ajută la eliminarea acidului lactic acumulat
• Are efecte protectoare asupra inimii

Linia de produse Absolute Live Professional este destinată consumatorilor conștienți pentru care sportul joacă un rol important în viața lor, iar activitatea fizică regulată face parte din rutina zilnică. Produsele cu conținut ridicat de substanțe active ajută pe toată lumea să atingă obiective mai mari, fie că este vorba de arderea grăsimilor, promovarea pierderii în greutate, creșterea performanței sportive sau dezvoltarea musculară.
7,4 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
"Ingrediente: apă minerală fără gaz, regulator de aciditate (acid citric), suc de mere 2% (din concentrat), L-carnitină, suc de lămâie 1% (din concentrat), preparat cu aromă de grapefruit (stabilizatori: gumă arabică, esteri glicerinici ai rășinii, aromă, coloranți: carotenoide), vitamina C (acid ascorbic), conservant (sorbat de potasiu), extract de guarana, îndulcitori (sucraloză, glicozizi de steviol).
Nu conține zahăr adăugat, conține zaharuri prezente natural.

Greutate netă: 1 litru

Valori nutriționale medii per 100 ml de produs:

Valoare energetică: 13 kJ/3 kcal
Grăsimi: 0 g
din care grăsimi saturate: 0 g
Carbohidrați: 0,6 g
din care zaharuri: 0,2 g
Proteine: 0,3 g
Sare: 0 g

Informațiile nutriționale sunt cu titlu informativ! Valorile nutriționale actuale pot să difere de cele specificate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutriționale actuale la serviciul nostru de relații cu clienții!
Depozitare:
A se păstra într-un loc protejat de lumina directă a soarelui, uscat și răcoros. După deschidere, se recomandă păstrarea la frigider și consumarea în decurs de 1-2 zile. Culoarea și aroma produsului pot să se schimbe în timpul perioadei de depozitare (datorită conținutului ridicat de L-carnitină), însă acest lucru nu înseamnă că produsul s-a deteriorat.
Consumul produsului nu înlocuiește o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos!
Oferte pachet
Produse similare