Absolute Live, L-carnitină, băutură cu aromă de soc și lămâie, 1 litru
Absolute Live, L-carnitină, băutură cu aromă de soc și lămâie, 1 litru
7,4 Lei

Absolute Live, L-carnitină, băutură cu aromă de soc și lămâie, 1 litru

Băutură răcoritoare fără energie cu aromă de soc și lămâie, pe bază de apă minerală fără gaz, cu 3000 mg de L-carnitină, vitamina C adăugată, crom și îndulcitori.

Datorită ingredientelor din băutura cu L-carnitină, nivelul de energie va crește, făcând antrenamentele mai eficiente. Este un supliment excelent pentru arderea grăsimilor și pierderea în greutate.
Carnitina este un aminoacid esențial care joacă un rol fundamental în producerea de energie, transportând acizii grași în mitocondrii, unde sunt convertiți în energie pe care organismul o utilizează.
L-carnitina ajută în următoarele moduri:
• Crește pragul de oboseală
• Energiează
• Ajută la regenerarea după antrenamentele cu greutăți
• Ameliorează leziunile țesutului muscular
• Ajută la eliminarea acidului lactic acumulat
• Are un efect protector asupra inimii

Linia de produse Absolute Live Professional este destinată consumatorilor conștienți pentru care sportul joacă un rol important în viața lor, iar exercițiile regulate sunt o parte a zilnicului lor. Produsele cu conținut ridicat de substanțe nutritive ajută pe toată lumea să-și atingă obiectivele mari, fie că este vorba de arderea grăsimilor, de promovarea pierderii în greutate, de îmbunătățirea performanței sportive sau de dezvoltarea musculară.
7,4 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Ingrediente: Apă minerală fără gaz, L-carnitină, regulator de aciditate (acid citric), suc de mere 1% (din concentrat), aromă de soc-lămâie (stabilizatori: gumă arabică, esteri ai glicerinei cu rășină, aromă, acid citric, coloranți: carotenoide, albastru patent V), suc de lămâie 0,5% (din concentrat), vitamina C (acid ascorbic L), conservant (sorbat de potasiu), îndulcitori (sucraloză, glicozizi de steviol), picolinat de crom.
Nu conține zahăr adăugat, conține zaharuri prezente în mod natural.

Greutate netă: 1 litru

Valori nutriționale medii per 100 ml de produs:

Valoare energetică: 11kJ/3Kcal
Grăsimi: 0g
din care grăsimi saturate: 0g
Carbohidrați: 0,4g
din care zaharuri: 0,1g
Proteine: 0,3g
Sare: 0g

Informațiile nutriționale sunt cu titlu informativ! Valorile nutriționale reale pot varia față de cele indicate pe ambalaj. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutriționale actuale la serviciul nostru de relații cu clienții!

Depozitare:
A se depozita într-un loc ferit de lumina directă a soarelui, la loc uscat și răcoros. După deschidere, vă rugăm să păstrați în frigider și să consumați în termen de 1-2 zile. Culoarea și gustul produsului pot varia în timpul depozitării (din cauza conținutului ridicat de L-carnitină), dar acest lucru nu înseamnă că produsul este alterat.

Consumul produsului nu înlocuiește o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos!
Oferte pachet
Produse similare