Pasta di Canossa Maccherone din grâu dur, 500g
Pasta di Canossa Maccherone din grâu dur, 500g
16,7 Lei 
12,8 Lei
23

Pasta di Canossa Maccherone din grâu dur, 500g

Pasta di Canossa Maccherone din durum

Bază vegetală
Realizat exclusiv din făină de grâu dur italian
Fără organisme modificate genetic

Maccherone di Canossa este obținut exclusiv din grâu dur cultivat pe domeniul Cuniola. Respectarea ritmului naturii, pentru ca grâul să crească fără stres, este principiul care ghidează deciziile companiei Pasta di Canossa. Acest lucru determină calitatea pastelor lor, care sunt trase printr-un matrice de bronz.

Angajații de la Pasta di Canossa urmăresc cu atenție întregul ciclu de producție al pastelor lor cu ajutorul sistemului Cycle_Life: De fapt, întregul proces de fabricație este supus unei supravegheri atente, astfel încât fiecare etapă are o dată specifică. Urmează întregul ciclu de viață al grâului dur, începând de la un singur sămânță, continuând cu îngrijirea creșterii zilnice, din sezon în sezon, până la fabricarea pastelor.

În fiecare fază a producției pastelor, se efectuează controale riguroase de calitate pentru a se asigura că îndeplinesc standardele ridicate pe care le-au stabilit: de la controlul temperaturii și presiunii în timpul procesării, până la examinarea pastei în timpul și după uscare, precum și teste de arderi pentru fiecare lot fabricat de ei. Deoarece numai dacă trece toate aceste controale, ia naștere Pasta di Canossa.
16,7 Lei 
12,8 Lei
Început: 29.04.2024   În limita stocului!
Discount 23
Economisire 3,9 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere
Ingrediente: făină de grâu dur, apă. Poate conține soia și ouă.

Greutate netă: 500g

Valori nutriționale medii per 100g de produs:

Valoare energetică: 1470 kJ / 347 kcal
Grăsimi: 1,1g
din care grăsimi saturate: 0,2g
Carbohidrați: 67,0g
din care zaharuri: 3,2g
Fibre: 4,2g
Proteine: 15,0g
Sare: 0,004g

Informațiile nutriționale sunt cu titlu informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot să difere de cele indicate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutriționale actuale prin intermediul serviciului nostru de relații cu clienții!
Csomagajánlatok
Produse similare