Schar chifle pentru hamburger, fără gluten, (4 bucăți) 300 g
Schar chifle pentru hamburger, fără gluten, (4 bucăți) 300 g
27,2 Lei

Schar chifle pentru hamburger, fără gluten, (4 bucăți) 300 g

Această chiflă de hamburger fără gluten este o alternativă fantastică la chiflele tradiționale de hamburger. Utilizarea ingredientelor naturale de înaltă calitate asigură o textură și un gust perfect. Textura unică oferă o experiență deosebită fanilor hamburgerilor. Amestecul nostru propriu de făină de la Schär garantează că chiflele nu sunt doar delicioase, ci și sănătoase. Chiflele sunt gata pentru a fi folosite în prepararea hamburgerilor acasă și pot fi încălzite ușor în cuptor sau în cuptorul cu microunde. Chiflele sunt nu doar fără gluten, ci și fără lactoză, astfel încât pot fi consumate în siguranță de persoanele cu intoleranță.
27,2 Lei
Punct bonus: 0,5 Lei
Descriere
Valori nutriționale medii pentru 100 g de produs:
- Energie: 946 kJ / 224 kcal
- Grăsimi: 2,6 g
- din care acizi grași saturiți: 0,3 g
- Carbohidrați: 44 g
- din care zaharuri: 4,7 g
- Fibre: 5,7 g
- Proteine: 3,2 g
- Sare: 0,91 g
Ingrediente: aluat fermentat, apă, amidon de orez, amidon de porumb, făină de mei, fibră vegetală, zahăr, hidroxipropilmetilceluloză, proteină de lupin, ulei de floarea-soarelui, drojdie, mono și digliceride ale acizilor grași, aromă.
Poate conține urme de susan, soia și muștar. Nu conține lactoză și grâu.
Se păstrează într-un loc uscat și răcoros!
După deschidere, se păstrează într-un sac de păstrare pentru prospețime și se consumă în câteva zile.
Valabilitate: Vezi ambalajul.
Informațiile privind valorile nutriționale sunt doar orientative! Valorile nutriționale reale de pe ambalaj pot varia. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți pentru informații actuale despre valorile nutriționale!
Produse similare