Schar foișor de pizza, fără gluten, fără lactoză, vegan, 300g.
Schar foișor de pizza, fără gluten, fără lactoză, vegan, 300g.
36,2 Lei

Schar foișor de pizza, fără gluten, fără lactoză, vegan, 300g.

Acesta este un blat de pizza ideal pentru cei care urmează o dietă fără gluten și doresc să pregătească pizza gustoasă acasă. Baza de pizza este făcută din ingrediente de înaltă calitate și naturale, asigurând astfel o consistență și un gust perfecte. Amestecul propriu de făină Schar garantează faptul că baza de pizza este nu doar fără gluten, ci și sănătoasă. Baza este subțire și crocantă, oferind o bază perfectă pentru toppingurile noastre preferate. Baza este pre-coaptă, deci trebuie doar să o alegem cu toppingurile noastre preferate și să o coacem în cuptor timp de 10-12 minute. Baza este ușor de pregătit și rapidă, fiind ideală pentru grătarul de vară, petreceri sau chiar o cină simplă. Baza este fără lactoză și fără gluten, astfel încât poate fi consumată în siguranță și de cei care suferă de intoleranță.
36,2 Lei
Punct bonus: 0,7 Lei
Descriere
Greutate netă: 300 g
Valori nutriționale medii per 100 g de produs:
- Energie: 1231 kJ / 291 kcal
- Grăsimi: 3,5 g
- din care acizi grași saturați: 0,5 g
- Carbohidrați: 60 g
- din care zaharuri: 2,7 g
- Fibre: 4,7 g
- Proteine: 3 g
- Sare: 1,3 g

Ingrediente: Drojdie, apă, amidon de cartofi, amidon de porumb, amidon de orez, amidon de grâu, fibre vegetale, zahăr, hidroxipropilmetilceluloză, sirop de porumb, drojdie, dextroză, ulei de măsline extra virgin, fibre vegetale, ulei de floarea-soarelui, sare iodată, alcool etilic, proteină de soia, glucono-delta-lactonă, carbonat de sodiu, acid tartaric, acid citric.

Poate conține urme de muștar. Nu conține lactoză și grâu.

Mod de preparare: Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 210 °C timp de 8-10 minute.

A se păstra într-un loc uscat și răcoros! După deschidere, păstrați într-un ambalaj care menține prospețimea și consumați în câteva zile.

Termen de valabilitate: A se vedea pe ambalaj.

Informațiile nutriționale sunt cu titlu informativ! Valorile nutriționale reale pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să vă adresați serviciului nostru de relații cu clienții pentru informații actualizate despre valorile nutriționale.
Produse similare