The Bridge Bio Veggy Café, lapte de migdale și orez cu aromă de cafea, 220 ml.
The Bridge Bio Veggy Café, lapte de migdale și orez cu aromă de cafea, 220 ml.
7,0 Lei

The Bridge Bio Veggy Café, lapte de migdale și orez cu aromă de cafea, 220 ml.

Băutura Veggy Café este o alegere perfectă pentru cei care doresc să se bucure de o băutură de cafea delicioasă și sănătoasă. Produsul este vegan, astfel încât poate fi consumat și de cei dedicați unui stil de viață pe bază de plante. Băutura de cafea nu dezamăgește nici în privința gustului, deoarece este o băutură delicioasă și aromată pe bază de cafea, cu efect revigorant plăcut. Datorită unui strict sistem de control al calității, puteți fi sigur că băutura Veggy Café va fi întotdeauna de o calitate excelentă și proaspătă. Nu conține zahăr adăugat, ci doar zaharuri naturale. Ambalajul băuturii de cafea este practic și ușor de transportat, astfel încât să vă puteți bucura cu ușurință de experiența unei băuturi de cafea sănătoase și delicioase acasă sau la locul de muncă. Încercați și voi băutura de cafea Veggy Café și bucurați-vă de experiența unei cafele gustoase și sănătoase!
7,0 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Ingrediente: Apă minerală, orez italian, ulei de floarea-soarelui, cafea instant, pudră de roșcovă, lecitină din floarea-soarelui, alge marine, sare de mare
Volum net: 220 ml
Valori nutriționale medii la 100 ml produs:
- Energie: 259 kJ / 61 kcal
- Grăsimi: 1,6 g
- din care acizi grași saturați: 0,2 g
- Carbohidrați: 11 g
- din care zaharuri: 4,3 g
- Proteine: 0,5 g
- Sare: 0,10 g
Poate conține urme de alte nuci și soia.
Depozitare: A se păstra la loc uscat și răcoros! După deschidere, se poate păstra în frigider timp de 4 - 5 zile.
Calitate garantată până la data indicată pe partea superioară a cutiei.
Valorile nutriționale sunt informative și pot varia față de cele menționate aici pe ambalaj. Vă rugăm să solicitați informații despre valorile actuale de nutriție la serviciul nostru de relații cu clienții.
Produse similare