The Bridge Bio Lapte de orez cu migdale 250 ml
The Bridge Bio Lapte de orez cu migdale 250 ml
5,0 Lei

The Bridge Bio Lapte de orez cu migdale 250 ml

Băutura Rice Drink Almond este o alternativă specială și sănătoasă la produsele lactate de origine animală. Băutura pe bază de orez este completată cu lapte de migdale, oferind o experiență bogată și cremoasă a gustului, care este amplificată de aroma dulce a orezului. Produsul este fără lactoză, fără gluten și vegan, fiind astfel o alegere ideală pentru cei care suferă de alergii alimentare sau intoleranțe. Datorită ingredientelor pe bază de plante, această băutură se digeră ușor și nu suprasolicită organismul. Băutura este o alegere excelentă pentru micul dejun sau ca gustare, dar poate fi savurată și ca desert. Nu conține zahăr adăugat, ci doar zaharuri prezente în mod natural. Dacă căutați ceva sănătos și delicios, încercați Rice Drink Almond și bucurați-vă de gustul bogat de migdale și orez!
5,0 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
ngrediente: Apă de izvor, orez italian, ulei de floarea-soarelui, pastă de migdale italiană, ulei de şofran, sare de mare
Poate conține urme de nuci.
Volum net: 250 ml
Valori nutriţionale medii la 100 ml produs:

Energie: 300 kJ / 71 kcal
Grăsimi: 1,9 g
din care grăsimi saturate: 0,2 g
Carbohidraţi: 13 g
din care zaharuri: 5 g
Proteine: < 0,5 g
Sare: 0,5 g
Depozitare: A se păstra într-un loc uscat şi răcoros! După deschidere, se poate păstra în frigider timp de 4-5 zile.
Data de expirare: Vezi partea superioară a cutiei.
Valorile nutriționale sunt cu titlu informativ! Pentru informații actualizate despre valoarea nutritivă, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți!
Oferte pachet
Produse similare