The Bridge Bio Băutură din orez cu alune, 1000 ml.
The Bridge Bio Băutură din orez cu alune, 1000 ml.
12,7 Lei

The Bridge Bio Băutură din orez cu alune, 1000 ml.

Băutura de orez cu alune Hazelnut reprezintă o alternativă delicioasă și nutritivă în locul laptelui de origine animală. Această băutură pe bază de orez conține lapte de migdale și alune, oferind o aromă bogată și cremoasă. Produsul este fără lactoză, fără gluten și vegan, fiind astfel ideal pentru cei cu sensibilități sau intoleranțe alimentare. Datorită ingredientelor pe bază de plante, băutura este ușor de digerat și nu suprasolicită organismul. Ambalajul produsului are un volum de 200 ml, suficient pentru a pregăti un pahar de băutură delicioasă. Băutura de orez cu alune Hazelnut este o alegere excelentă pentru micul dejun sau gustare, dar poate fi consumată și ca desert. Bucurați-vă de aroma bogată și de armonia alunelor și orezului!
12,7 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere
Ingrediente: Apă minerală, orez italian, pastă de alune, concentrat de suc de mere, ulei de floarea-soarelui, ulei de sâfârâinica, sare de mare
Poate conține urme de nuci.
Volum net: 1 litru
Valoarea nutritivă medie la 100 ml de produs:
- Energie: 297 kJ / 71 kcal
- Grăsimi: 1,7 g
- din care acizi grași saturați: 0,2 g
- Carbohidrați: 13 g
- din care zaharuri: 5,5 g
- Proteine: <0,5 g
- Sare: 0,9 g
Depozitare: A se păstra într-un loc uscat și răcoros! După deschidere, se poate păstra în frigider timp de 4-5 zile.
Calitate garantată până la data indicată pe ambalaj.
Valorile nutriționale sunt informative! Valorile reale ale nutrițională pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să vă informați cu privire la valorile nutriționale actuale prin intermediul serviciului nostru de relații cu clienții.
Produse similare