Ellebi risotto cu sparanghel, 175g
Ellebi risotto cu sparanghel, 175g
17,9 Lei

Ellebi risotto cu sparanghel, 175g

Cremă și delicioasă, această mâncare este o adevărată desfătare datorită orezului Carnaroli, care îi amplifică gustul. Sparanghelul întrerupe plăcut textura catifelată a orezului între fiecare înghițitură.
Produsul conține țelină.

MOD DE PREPARARE: Încingeți 2 linguri de ulei într-o tigaie, căliți conținutul pachetului timp de aproximativ 1 minut. În timpul călirii, adăugați după dorință jumătate de pahar de vin alb și amestecați câteva secunde. Apoi turnați 600 ml de apă fierbinte. Nu adăugați sare și nici alte ingrediente. Amestecați din când în când în timpul gătirii și, dacă este necesar, adăugați puțină apă fierbinte până când este gata (aproximativ 18 minute). Luați de pe foc și serviți cu unt sau parmezan după gust.

Ellebi Sas Di Bifulco Michele & C. a fost înființată în 1984 de către Luigi Bifulco. După ce a trăit o perioadă îndelungată în partea de nord-vest a Italiei (cea mai mare regiune producătoare de orez din țară), fondatorul a decis să înceapă propriul său proiect și să colaboreze cu cei mai buni producători de orez din regiunea Piemont, pentru a selecta cele mai bune materii prime și pentru a produce orez de înaltă calitate. Astfel, Ellebi a devenit principalul producător de orez de calitate în regiune. Astăzi, compania Ellebi este condusă de fiii lui Luigi - Michele și Vincenzo Bifulco - care continuă visul tatălui lor.
Selecția atentă a celor mai bune materii prime, calitatea și prospețimea produselor, abordarea personalizată și servirea orientată către clienti - acestea sunt valorile Ellebi.
Misiunea lor este să ofere consumatorilor din întreaga lume cea mai bună calitate a produselor italiene. Deviza lor: Calitatea pe masă!
17,9 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Ingrediente: Orez Carnaroli (94%), cuburi de supă de legume (sare, amidon și maltodextrină de cartof, legume uscate (morcov, ţelină, pătrunjel, ulei de floarea-soarelui, arome naturale, condimente), făină de orez, sparanghel (2,4%) (uscat / îngheţat şi uscat).

Produs într-o unitate care utilizează ţelină, susan, muştar, soia.

Greutate netă: 175 g

Valoare nutritivă medie per 100 g de produs:

Energie: 1486 kJ / 350 kcal
Grăsimi: 1,1 g
din care acizi graşi saturati: 0,3 g
Carbohidraţi: 77,0 g
din care zaharuri: 1,3 g
Proteine: 7,1 g
Fibre: 1,4 g
Sare: 1,1 g

Informațiile nutriționale sunt doar orientative! Valorile nutriționale reale indicate pe ambalaj pot să difere de cele prezentate aici. Vă rugăm să solicitați informații actualizate cu privire la valorile nutriționale la serviciul nostru de asistență pentru clienți!
Produse similare