Ellebi risotto mediteranean, 175g
Ellebi risotto mediteranean, 175g
17,9 Lei

Ellebi risotto mediteranean, 175g

Acest risotto este plin de arome, arome și chiar culori ale pământului italian. Risotto-ul mediteranean cuprinde ce este mai bun din darurile naturale oferite de țările spălate de mare.

Produsul conține țelină.

MOD DE PREPARARE: Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie, prăjiți conținutul plicului aproximativ 1 minut. În timpul prăjirii, adăugați după gust jumătate de cană de vin alb și amestecați câteva secunde. Apoi turnați 600 ml de apă fierbinte. Nu adăugați sare și nicio altă ingredientă. Amestecați ocazional în timpul gătirii și, dacă este necesar, adăugați puțină apă fierbinte până când este gata (aproximativ 18 minute). Luați de pe foc și serviți cu unt sau parmezan după gust.

Compania Ellebi Sas Di Bifulco Michele & C. a fost fondată în 1984 de Luigi Bifulco. După ce a trăit mult timp în nord-vestul Italiei (regiunea cu cea mai înaltă producție de orez din țară), fondatorul a decis să înceapă propria sa afacere în colaborare cu cei mai buni producători de orez din regiunea Piemonte, alegând cele mai bune materii prime pentru a produce orez de înaltă calitate după procesare. Astfel, Ellebi a devenit principalul producător de orez de înaltă calitate din regiune. În prezent, compania Ellebi este condusă de fiii lui Luigi - Michele și Vincenzo Bifulco - care au continuat să își urmeze visul tatălui lor.

Selectarea celor mai bune materii prime, calitatea și prospețimea produselor, abordarea personalizată și serviciul orientat către clienți sunt valorile apreciate de Ellebi.

Misiunea lor este de a oferi consumatorilor din întreaga lume cea mai bună calitate a produselor italiene. Deviza lor: Calitatea pe masă!
17,9 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Ingrediente: Orez Carnaroli (94%), supă granulată de legume (sare, amidon și maltodextrină de cartofi, legume uscate (morcovi, ţelină, pătrunjel, ulei de floarea-soarelui, arome naturale, condimente), făină de orez, legume (roşii, câpşuni, măsline, busuioc) (în proporții variabile) (2,4%) (uscat / îngheţat şi uscat).

Fabricat într-o unitate care utilizează ţelină, susan, muştar și soia.

Greutate netă: 175g

Valori nutriționale medii pentru 100g produs:

Valoare energetică: 1485 kJ / 350 kcal
Grăsimi: 1,3 g
din care acizi graşi saturaţi: 0,4 g
Carbohidraţi: 77,0 g
din care zaharuri: 1,1 g
Proteine: 7,1 g
Fibre: 1,4 g
Sare: 1,1 g

Informațiile privind valorile nutriționale sunt doar informative! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele prezentate aici. Vă rugăm să contactați serviciul nostru de relații cu clienții pentru informații actualizate privind valorile nutriționale!
Produse similare