Casale Paradiso quinoa cu legume 200g
Casale Paradiso quinoa cu legume 200g
24,2 Lei

Casale Paradiso quinoa cu legume 200g

Quinoa este unul dintre cele mai hrănitoare cereale, conținând o varietate de minerale (magneziu, potasiu, calciu, fier, zinc) și fiind bogată în vitaminele B, C și E. Are un conținut ridicat de fibre și aminoacizi esențiali, fiind, de asemenea, bogată în antioxidanți. Prin consumul de quinoa, organismul poate obține atât mineralele, cât și vitaminele de care are nevoie.

Poate fi consumată ca garnitură în locul orezului sau adăugată în salate. De asemenea, fulgii de quinoa pot înlocui fulgii de ovăz pentru un mic dejun bogat în proteine. Fulgii de quinoa se prepară la fel de rapid, fiind suficient să fie înmuiați în lapte sau apă. Quinoa este înrudită apropiat cu spanacul, sfecla roșie și amarantul.

Acest produs este fără gluten, fiind recomandat pentru persoanele cu celiacie (intoleranță la gluten).

PREPARARE:
Turnați conținutul pachetului într-un vas mare cu capac antiaderent. Adăugați 1,2 litri de apă fierbinte (sau supă de legume pentru un gust extra). Adăugați 4 linguri de ulei de măsline extravirgin și o linguriță de sare. Gătiți timp de 18 minute, amestecând din când în când. Când apa este absorbită, semințele de quinoa s-au umflat și s-au înmuiat, quinoa este gata. Luați vasul de pe foc. La final, adăugați după gust o cantitate mică de unt și parmezan ras, pentru a obține o textură cremoasă. Amestecați bine și quinoa este gata de servit.
24,2 Lei
Punct bonus: 0,5 Lei
Descriere
Ingrediente: Quinoa 95% (din Peru), legume 5% (dovleac, sfeclă roșie, morcov, ceapă, dovlecel, vinete, ceapă verde, pătrunjel)

Greutate netă: 200g

Valori nutriționale medii pentru 100g de produs:

Energie: 1604kJ/380Kcal
Grăsimi: 6g
din care grăsimi saturate: 0,7g
Carbohidrați: 64g
din care zaharuri: 0,5g
Proteine: 14g
Fibre: 7g
Sare: 0,0g

Valorile nutriționale sunt informative! Valorile reale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să vă informați cu privire la valorile actuale la serviciul nostru de relații cu clienții!
Produse similare