Casale Paradiso quinoa cu dovleac și mazăre, 200g
Casale Paradiso quinoa cu dovleac și mazăre, 200g
24,2 Lei

Casale Paradiso quinoa cu dovleac și mazăre, 200g

Quinoa este unul dintre cele mai hrănitoare cereale, bogată în diverse minerale (magneziu, potasiu, calciu, fier, zinc) și conține, de asemenea, cantități însemnate de vitamine B, C și E. Are un conținut ridicat de fibre și aminoacizi esențiali, fiind, de asemenea, bogată în antioxidanți. Prin consumul de quinoa, organismul poate completa mineralele și vitaminele.

Se poate consuma ca garnitură în loc de orez sau amestecată în salate, dar putem înlocui și fulgii de ovăz de dimineață cu fulgi de quinoa dacă dorim să preparăm un mic dejun bogat în proteine. Fulgii de quinoa pot fi hidratați rapid, fie în lapte, fie în apă. Quinoa este înrudită apropiat cu spanacul, sfecla și amarantul.

Produsul este fără gluten, fiind recomandat pentru persoanele care suferă de celiac (sensibilitate la gluten).

PREPARARE:
Puneți conținutul pachetului într-o oală mare cu acoperire antiaderentă. Turnați 1,2 litri de apă clocotită peste (sau supă de legume pentru gust suplimentar). Adăugați 4 linguri de ulei de măsline extravirgin și o linguriță de sare. Fierbeți timp de 18 minute, amestecând ocazional. Când apa este absorbită, iar boabele s-au deschis și au devenit moi, quinoa este gata. Luați vasul de pe foc. Adăugați opțional puțină unt și parmezan ras pentru a o face cremoasă. Amestecați bine și quinoa este gata de servire.
24,2 Lei
Punct bonus: 0,5 Lei
Descriere
Ingrediente: Quinoa 87% (Peru), dovleac 7%, mazăre 3%, ceapă, morcov, sfeclă, ceapă verde, pătrunjel.

Greutate netă: 200g

Valori nutriționale medii pentru 100g de produs:

Valoare energetică: 1604kJ/380Kcal
Grăsimi: 6g
din care acizi grași saturați: 0,7g
Carbohidrați: 64g
din care zaharuri: 0,5g
Proteine: 14g
Fibre: 7g
Sare: 0,0g

Informațiile nutriționale sunt doar cu titlu informativ! Valorile nutriționale actuale afișate pe ambalaj pot diferi de cele prezentate aici. Vă rugăm să vă interesați de valorile nutriționale actuale la serviciul nostru de relații cu clienții!
Produse similare