Casale Paradiso quinoa cu ciuperci delicioase, 200g
Casale Paradiso quinoa cu ciuperci delicioase, 200g
24,2 Lei

Casale Paradiso quinoa cu ciuperci delicioase, 200g

Quinoa este unul dintre cele mai nutritive cereale, bogat în diverse minerale (magneziu, potasiu, calciu, fier, zinc) și conține, de asemenea, o mulțime de vitamine B, C și E. Are un conținut ridicat de fibre și aminoacizi esențiali, fiind, de asemenea, bogată în antioxidanți. Prin consumul de quinoa, organismul poate completa mineralele și vitaminele.

Poate fi consumată ca garnitură în loc de orez sau amestecată în salate, dar putem înlocui și fulgii de ovăz de dimineață cu fulgi de quinoa dacă dorim să preparăm un mic dejun cu adevărat bogat în proteine. Fulgii de quinoa pot fi hidratați la fel de rapid în lapte sau apă. Quinoa este înrudită apropiat cu spanacul, sfecla și amarantul.

Produsul este fără gluten, ceea ce îl recomandă pentru persoanele care suferă de celiachie (intoleranță la gluten).

PREPARARE:
Turnăm conținutul pachetului într-o oală mare cu suprafață antiaderentă. Turnăm 1,2 litri de apă clocotită peste (sau supă de legume pentru un gust mai intens). Adăugăm 4 linguri de ulei de măsline extra virgin și 1 linguriță de sare. Fierbem timp de 18 minute, amestecând ocazional. Când apa se absoarbe, boabele s-au deschis și s-au înmuiat, quinoa este gata. Luăm vasul de pe foc. Adăugăm opțional puțină unt și parmezan ras pentru a o face cremoasă. Amestecăm bine și quinoa este gata de servit.
24,2 Lei
Punct bonus: 0,5 Lei
Descriere
Ingrediente: Quinoa 96% (Peru), ciuperci porcini delicioase (Boletus Edulis) 2,6%, morcov, ceapă verde, pătrunjel.

Greutate netă: 200g

Valori nutriționale medii per 100g de produs:

Valoare energetică: 1604kJ / 380Kcal
Grăsimi: 6g
din care acizi grași saturați: 0,7g
Carbohidrați: 64g
din care zaharuri: 0,5g
Proteine: 14g
Fibre: 7g
Sare: 0,0g

Informațiile despre valoarea nutritivă sunt cu titlu informativ! Valorile nutritive reale indicate pe ambalaj pot diferi de cele prezentate aici. Vă rugăm să vă interesați despre valorile nutritive curente la serviciul nostru pentru clienți!
Produse similare