Quinoa Casale Paradiso cu sfeclă 200g
Quinoa Casale Paradiso cu sfeclă 200g
24,3 Lei

Quinoa Casale Paradiso cu sfeclă 200g

Quinoa este una dintre cele mai hrănitoare cereale, conține o varietate de minerale (magneziu, potasiu, calciu, fier, zinc) și este bogată și în vitaminele B, C și E. Are un conținut ridicat de fibre și aminoacizi esențiali, precum și antioxidanți. Prin consumul de quinoa, organismul poate să-și completeze necesarul de minerale și vitamine.

O putem consuma ca garnitură în loc de orez sau amestecată în salate, dar putem înlocui și fulgii de ovăz din micul dejun cu fulgi de quinoa, dacă dorim să avem un mic dejun cu un conținut ridicat de proteine. Fulgii de quinoa se pot hidrata la fel de repede în lapte sau apă, deci pot fi pregătiți la fel de rapid. Quinoa este înrudită cu spanacul, sfecla și amarantul.
Produsul este fără gluten, astfel că este recomandat pentru persoanele care suferă de celiachie (intoleranță la gluten).

PREGĂTIRE:
Turnați conținutul pachetului într-un vas mare cu fund antiaderent. Turnați 1,2 litri de apă clocotită (sau supă de legume pentru un gust suplimentar). Adăugați 4 linguri de ulei de măsline extra virgin și 1 linguriță de sare. Gătiți timp de 18 minute, amestecând din când în când. Când apa este absorbită, boabele s-au deschis și s-au înmuiat, quinoa este gata. Scoateți de pe foc. Dacă doriți, adăugați o cantitate mică de unt și parmezan ras pentru a o face cremoasă. Amestecați bine și quinoa este gata de servit.
24,3 Lei
Punct bonus: 0,5 Lei
Descriere
Ingrediente: Quinoa 87% (Peru), sfeclă 10%, morcov, praz, pătrunjel.

Greutate netă: 200g

Valoarea nutritivă medie pentru 100g de produs:

Valoare energetică: 1604kJ/380Kcal
Grăsimi: 6g
din care acizi grași saturați: 0,7g
Carbohidrați: 64g
din care zaharuri: 0,5g
Proteine: 14g
Fibre: 7g
Sare: 0,0g

Informațiile privind valoarea nutritivă sunt cu caracter informativ! Valorile reale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să vă interesați despre valorile nutriționale actuale la serviciul nostru de relații cu clienții!
Produse similare