Mand'or Premium Lapte de migdale, light, cu calciu, 1000 ml.
Mand'or Premium Lapte de migdale, light, cu calciu, 1000 ml.
12,7 Lei

Mand'or Premium Lapte de migdale, light, cu calciu, 1000 ml.

Mand'Or Light + Calciu, ușor și echilibrat, este alegerea perfectă pentru fiecare moment al zilei, datorită conținutului scăzut de calorii și zahăr. Îmbogățit cu calciu. Migdalele sunt ușor prăjite pentru un gust minunat, fiind astfel o băutură răcoritoare și plăcută, ideală pentru micul dejun.

Produsul este vegan, fără gluten, fără lactoză, cu conținut redus de zahăr, îmbogățit cu calciu și fără OMG.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale laptelui de migdale este absența glutenului, lactozei și colesterolului. Laptele de migdale este un antioxidant natural, care ajută la prevenirea cancerului și încetinește procesul de îmbătrânire. Este bogat în vitamine (A, D, E), proteine, Omega 6, zinc, calciu, fier, magneziu și potasiu.

Fără adăugare de zahăr, o ceașcă de lapte de migdale conține 30 de calorii și o cantitate mare de fibre solubile și insolubile. Astfel, protejează peretele intestinal, favorizează funcționarea corectă a acestuia, reglează absorbția zahărului și controlează nivelul de colesterol. Laptele de migdale este una dintre cele mai hrănitoare și complete alternative la laptele de vacă.

Conținutul scăzut de calorii al laptelui de migdale îl face o băutură ideală pentru cei care doresc să slăbească. Înlocuirea laptelui de vacă cu laptele de migdale poate duce la rezultate foarte satisfăcătoare în procesul de pierdere în greutate. Este ușor de obișnuit, deoarece textura și proprietățile senzoriale sunt similare cu cele ale laptelui de vacă.

Consumul acestui lapte este de mare ajutor în lupta împotriva colesterolului și trigliceridelor. Îmbunătățește nivelul de colesterol "bun" și reduce nivelul de colesterol "rău", precum și favorizează absorbția zaharurilor și grăsimilor în intestine.

Este ușor de digerat și este recomandat celor care suferă de intoleranță la lactoză. Este foarte recomandat în caz de diaree și vărsături. Laptele de migdale este bogat în potasiu și ajută astfel la înlocuirea mineralelor pierdute din cauza bolii, iar fibrele din migdale protejează peretele intestinal.

Reglementează funcțiile organismului, reprezentând o soluție pentru pacienții care luptă cu probleme digestive sau intestinale sau suferă de gastrită.

Ajută la întărirea unghiilor și părului și, datorită vitaminei B2, hidratează pielea.
12,7 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere
Ingrediente: apă, migdale prăjite (4%), zahăr de trestie, carbonat de calciu, gumă de carob, arome naturale.
Produs fabricat într-o unitate care procesează soia, alune, lapte, nuci, caju și fistic. Poate conține urme de alune, nuci, caju și fistic.

Greutate netă: 1000 ml

A se păstra într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în decurs de 4 zile. A se agita bine înainte de deschidere!

Valori nutriționale medii pentru 100 g de produs:

Valoare energetică: 163 kJ / 39 kcal
Grăsimi: 2,0 g
- din care acizi grași saturați: 0,25 g
Carbohidrați: 4,2 g
- din care zaharuri: 3,8 g
Proteine: 0,7 g
Fibre: 0,4 g
Sare: 0,01 g

Informațiile privind valorile nutriționale sunt doar orientative! Valorile nutriționale actuale pot fi obținute de la serviciul nostru de relații cu clienții!
Produse similare