Mand'or Premium Băutura din fulgi, fără zahăr, 1000 ml.
Mand'or Premium Băutura din fulgi, fără zahăr, 1000 ml.
12,7 Lei

Mand'or Premium Băutura din fulgi, fără zahăr, 1000 ml.

Gustul acestei băuturi necoapte este caracterizat de o notă delicată de ovăz, fiind hrănitoare, delicioasă și o sursă semnificativă de fier, calciu, potasiu și fosfor. Stimulează pozitiv digestia și asigură o senzație de sațietate.

Produsul este vegan, fără lactoză, fără OMG și nu conține zahăr adăugat.

Băutura de ovăz este una dintre cele mai populare alternative fără lapte de pe piață. Deoarece este o alternativă vegană fără nuci, poate fi o alegere potrivită pentru cei care suferă de intoleranță la lactoză sau au alergie la soia sau arahide. Băutura de ovăz este bogată în nutrienți, fibre, vitamine și minerale. În timp ce unele nutrienți rămân în terciul dens de ovăz, care rezultă din amestecarea și stoarcerea bobului de ovăz, fibrele solubile rămân în lichid și au un efect benefic asupra digestiei noastre. Băutura de ovăz este bogată în acizi grași nesaturați și minerale. Este plină de nutrienți valoroși, vitamine și minerale, precum vitaminele B1, B2, B3, B6 și K, și conține zinc, fier, seleniu, magneziu și calciu. Conținutul ridicat de beta-glucan ajută la reducerea nivelului de colesterol.

Ovăzul integral este bogat în polifenoli vegetali. Printre aceștia, avenantramidele se găsesc aproape exclusiv în ovăz. Avenantramidele stimulează producția de oxid nitric în organism, care este un agent eficient și natural de dilatare a vaselor de sânge, putând reduce tensiunea arterială. În plus, avenantramidele acționează ca antioxidanți eficienți și calmează senzația de mâncărime. Un alt antioxidant semnificativ găsit în ovăz este acidul ferulic.

Băutura de ovăz este perfectă ca topping pentru muesli, cereale și adăugată în cafeaua de dimineață. Datorită gustului său neutru, va fi apreciată atât de preparatele dulci, cât și de cele sărate. La gătit, nu se comportă ca laptele, dar este perfectă pentru îngroșare, mai ales dacă adăugați puțină făină de ovăz. Poate fi utilizată în orice fel de mâncare sau prăjitură, fie că este vorba de un smoothie simplu cu fructe, clătite, orice fel de muffin, gofre și chiar pentru a pregăti cea mai bună lapte de pasăre făcut în casă.
12,7 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere
Ingrediente: apă, ovăz (12%), ulei de floarea-soarelui, sare. Produs într-o unitate care utilizează soia, arahide, migdale, lapte, nuci, nuci de caju și fistic.

A se păstra într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, a se păstra în frigider și a se consuma în decurs de 4 zile. Înainte de deschidere, a se agita bine!

Greutate netă: 1000 ml

Valoare nutritivă medie pentru 100 g produs:

Valoare energetică: 180 kJ / 43 kcal
Grăsimi: 1,45 g
din care grăsimi saturate: 0,22 g
Carbohidrați: 6,6 g
din care zaharuri: 2,8 g
Proteine: 0,6 g
Fibre: 0,5 g
Sare: 0,07 g

Valorile nutritive sunt cu caracter informativ! Valorile nutritive actuale pot varia față de cele specificate pe ambalaj. Vă rugăm să întrebați serviciul nostru pentru clienți pentru valorile nutritive actuale!
Produse similare