Mand'or Prémium Lapte de Migdale Bio, fără zahăr adăugat, 1000 ml
Mand'or Prémium Lapte de Migdale Bio, fără zahăr adăugat, 1000 ml
12,7 Lei

Mand'or Prémium Lapte de Migdale Bio, fără zahăr adăugat, 1000 ml

Mand'or Premium Bio este o băutură din lapte de migdale fără adaos de zahăr și îndulcitori, având ingrediente pure și echilibrate.
Produsul este bio, vegan, fără gluten și lactoză, fără OMG și fără zahăr.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale laptelui de migdale este absența glutenului, lactozei și colesterolului. Laptele de migdale este un antioxidant natural care ajută la prevenirea cancerului și încetinește procesul de îmbătrânire, fiind o sursă de vitamine (A, D, E), proteine, acizi grași Omega 6, zinc, calciu, fier, magneziu și potasiu.
Fără adaos de zahăr, o ceașcă de lapte de migdale conține 30 de calorii și o cantitate mare de fibre solubile și insolubile. Astfel, protejează pereții intestinali, promovează buna funcționare a acestora, reglează absorbția zahărului și controlează nivelul de colesterol. Laptele de migdale este una dintre cele mai hrănitoare și complete alternative la laptele de vacă.

Conținutul scăzut de calorii al laptelui de migdale îl face o băutură ideală pentru oricine dorește să slăbească. Înlocuirea laptelui de vacă cu lapte de migdale poate oferi rezultate foarte satisfăcătoare în procesul de slăbire. Este foarte ușor de obișnuit, deoarece textura și proprietățile senzoriale sunt similare cu cele ale laptelui de vacă.
Consumul de lapte de migdale este de mare ajutor în lupta împotriva colesterolului și trigliceridelor. Îmbunătățește nivelul colesterolului bun și reduce nivelul colesterolului rău, precum și facilitează absorbția zaharurilor și grăsimilor în intestin.
Este ușor de digerat și recomandat persoanelor care suferă de intoleranță la lactoză. Este foarte recomandat în cazuri de diaree și vărsături. Laptele de migdale are un conținut ridicat de potasiu, ceea ce îl face de mare ajutor în înlocuirea mineralelor pierdute în urma bolilor, iar fibrele din migdale protejează peretele intestinal.
Reglementează funcțiile organismului, oferind o soluție pacienților cu probleme digestive sau gastrită.
Ajută la întărirea unghiilor și părului și hidratează pielea datorită vitaminei B2.
12,7 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere
Ingrediente: apă, migdale italiene bio prăjite (3%), gumă de roșcove bio, arome naturale.
Produs într-o unitate care utilizează soia, arahide, lapte, nuci, alune și pistacii. Poate conține urme de arahide, nuci, alte tipuri de nuci și pistacii.

Greutate netă: 1000 ml

A se păstra într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, a se păstra în frigider și a se consuma în decurs de 4 zile. A se agita bine înainte de deschidere!

Valori nutriționale medii pentru 100 g produs:

Valoare energetică: 71 kJ / 17 kcal
Grăsimi: 1,5 g
din care acizi grași saturați: 0,1 g
Carbohidrați: 0 g
din care zaharuri: 0 g
Proteine: 0,5 g
Fibre: 0,4 g
Sare: 0,01 g

Informațiile nutriționale sunt cu titlu orientativ! Valorile actuale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să vă interesați de valorile nutriționale actuale la serviciul nostru de relații cu clienții!
Produse similare