Mand'or Premium Barista Lapte de migdale, 1000 ml.
Mand'or Premium Barista Lapte de migdale, 1000 ml.
16,4 Lei

Mand'or Premium Barista Lapte de migdale, 1000 ml.

Mand'or Barista este o băutură de migdale profesională, special concepută pentru prepararea cappuccino-urilor vegetale și a altor produse fără lactoză. Produsul este vegan, fără gluten, fără lactoză și fără OMG.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale băuturii de migdale este lipsa glutenului, lactozei și colesterolului. Băutura de migdale este un antioxidant natural, care ajută la prevenirea cancerului și încetinește procesul de îmbătrânire. Este bogată în vitamine (A, D, E), proteine, Omega-6, zinc, calciu, fier, magneziu și potasiu.

Băutura de migdale nu conține zahăr adăugat, iar o ceașcă de băutură de migdale conține doar 30 de calorii și o cantitate considerabilă de fibre solubile și insolubile. Astfel, protejează peretele intestinal, favorizează funcționarea corectă a acestuia și reglează absorbția zahărului și colesterolului în organism. Băutura de migdale reprezintă una dintre cele mai hrănitoare și complete alternative la laptele de vacă.

Conținutul său scăzut de calorii o face o băutură ideală pentru cei care doresc să slăbească. Înlocuirea laptelui de vacă cu băutura de migdale poate duce la rezultate foarte satisfăcătoare în procesul de slăbire. Este foarte ușor să te obișnuiești cu gustul și textura sa, care sunt similare cu cele ale laptelui de vacă.

Consumul de băutură de migdale este de mare ajutor în lupta împotriva colesterolului și trigliceridelor. Îmbunătățește nivelul colesterolului bun și scade nivelul colesterolului rău și favorizează absorbția zahărului și grăsimilor în intestin.

Este ușor de digerat și este recomandat celor care suferă de intoleranță la lactoză. Este deosebit de recomandat în caz de diaree și vărsături. Băutura de migdale are un conținut ridicat de potasiu, care contribuie la echilibrarea mineralelor pierdute din cauza bolilor, iar fibrele din migdale protejează peretele intestinal.

Ajută la reglarea funcțiilor organismului, reprezentând o soluție pentru pacienții cu probleme gastro-intestinale sau gastrită.

Ajută la întărirea unghiilor și a părului și, datorită vitaminei B2, hidratează pielea.
16,4 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere
Ingrediente: apă, migdale prăjite (4%), zahăr, stabilizator: gumă de caruba.
Produsul este fabricat într-o unitate care utilizează soia, arahide, lapte, nuci, fistic.
Poate conține urme de nuci.

A se păstra într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, se păstrează în frigider și se consumă în decurs de 4 zile. A se agita bine înainte de folosire!

Greutate netă: 1000 ml

Valori nutriționale medii per 100 g de produs:

Valoare energetică: 136 kJ / 22,7 kcal
Grăsimi: 2,0 g
din care acizi grași saturați: 0,25 g
Carbohidrați: 2,8 g
din care zaharuri: 2,5 g
Proteine: 0,7 g
Fibre: 0,4 g
Sare: 0,01 g

A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumină.
Informațiile nutriționale sunt furnizate doar în scop orientativ! Valorile reale de pe ambalaj pot diferi de cele prezentate aici. Vă rugăm să vă interesați de valorile nutriționale curente la serviciul nostru de relații cu clienții!
Produse similare