My Instant Pasta paste cu ciuperci în sos, 70g.
My Instant Pasta paste cu ciuperci în sos, 70g.
8,9 Lei

My Instant Pasta paste cu ciuperci în sos, 70g.

My Instant Pasta Fusilli ai Funghi este o mâncare delicioasă și rapidă de paste, cu un gust unic și bogat de ciuperci. Pastele fusilli se completează perfect cu bucățele fine de proteină din ciuperci, permițându-ți să pregătești o mâncare gustoasă și sănătoasă în bucătăria ta.

My Instant Pasta Fusilli ai Funghi este fără gluten și vegană, fiind astfel o alegere ideală pentru cei care doresc să urmeze o dietă sănătoasă și variată. Bucură-te de ea singură sau servește-o cu salată sau legume aburite pentru a o face și mai bogată și mai savuroasă!
8,9 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
Ingrediente:
71,4% paste (făină de grâu dur, apă), zer praf, amidon de cartofi, praf de brânză, 2,7% ciuperci (Boletus edulis, Agaricus bisporus), praf de smântână, sare, ceapă, extract de drojdie, maltodextrină, usturoi, zahăr caramelizat, condimente, arome, arome naturale (poate conține gluten), dextroză, zahăr. Poate conține ouă, soia, nuci și muștar.

Greutate netă: 70 g

Valori nutriționale per 100 g produs:

Energie: 369 kcal / 1562 KJ
Grăsimi: 3,5 g
din care acizi grași saturate: 1,9 g
Carbohidrați: 69 g
din care zaharuri: 9,4 g
Proteine: 13 g
Sare: 2,3 g
Fibre: 3,4 g

Informațiile privind valorile nutriționale sunt cu titlu informativ! Valorile actuale de pe ambalaj pot fi diferite de cele indicate aici. Vă rugăm să solicitați informații despre valorile nutriționale actuale la serviciul nostru de asistență pentru clienți!
Produse similare