Casale Paradiso risotto cu sparanghel 300g.
Casale Paradiso risotto cu sparanghel 300g.
21,7 Lei

Casale Paradiso risotto cu sparanghel 300g.

Casale Paradiso Risotto cu sparanghel

Risotto cu sparanghel pentru 4 persoane. Fără gluten, fără sare, vegan. Bogat în arome naturale, ideal pentru masa de familie sau ca garnitură.

MOD DE PREPARARE: Turnați conținutul pachetului într-o tigaie mare, neaderentă, și turnați 1 litru de apă fierbinte sau supă de legume peste. Adăugați 4 linguri de ulei de măsline extra virgin și 2 lingurițe de sare și începeți să gătiți la foc mediu. Când amestecul începe să fiarbă, reduceți căldura la minim, acoperiți și amestecați din când în când. Lăsați să fiarbă timp de aproximativ 16-18 minute. Când apa este absorbită, risotto-ul este gata. Gustați-l! Dacă nu vi se pare suficient de moale, adăugați puțină apă fierbinte și gătiți până când obțineți consistența dorită. Luați de pe foc și adăugați, după gust, unt și parmezan ras pentru a-l face cremos. Amestecați bine și serviți.

Risotto-urile și paella marca Casale Paradiso sunt naturale, constând exclusiv din orez Carnaroli pur și legume și plante uscate cultivate pe terenurile proprii ale companiei. Risotto-ul nu conține conservanți, aditivi, arome și este natural fără gluten. Nu necesită pregătire prealabilă, doar apă clocotită, sare de mare și ulei de măsline. Timpul de preparare este de 16-18 minute. Bogat în arome naturale, ideal pentru masa de familie sau ca garnitură. Potrivit pentru vegetarieni și vegani.
21,7 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
INGREDIENTE: Orez Carnaroli 96% (origine: Italia), morcovi uscați, sparanghel uscat 1%, ceapă uscată, ceapă verde uscată, pătrunjel uscat, usturoi uscat.

Greutate netă: 300g

Valori nutriționale medii la 100g de produs:

Energie: 1477kJ/348kcal
Grăsimi: 0,98g
din care acizi grași saturați: 0g
Carbohidrați: 74,98g
din care zaharuri: 0,14g
Proteine: 7,9g
Fibre: 4,03g
Sare: 0g

Informațiile despre valoarea nutrițională sunt informative! Valorile reale de pe ambalaj pot să difere de cele indicate aici. Vă rugăm să solicitați informații despre valorile nutriționale actuale de la colegii noștri!
Produse similare