Casale Paradiso risotto cu fructe de mare 300g
Casale Paradiso risotto cu fructe de mare 300g
25,5 Lei

Casale Paradiso risotto cu fructe de mare 300g

Casale Paradiso risotto cu fructe de mare

Risotto cu fructe de mare Casale Paradiso pentru 4 persoane. Fără gluten, fără sare. Calitate pură. Bogat în arome naturale, ideal pentru masa principală a familiei sau ca garnitură.

PREPARARE: Puneți conținutul ambalajului într-o tigaie mare cu strat antiaderent și turnați 1 litru de apă fierbinte sau supă de legume. Adăugați 4 linguri de ulei de măsline extra virgin și 2 lingurițe de sare și începeți să gătiți la foc mediu. Când amestecul începe să fiarbă, reduceți căldura la minim și lăsați să fiarbă în timp ce amestecați din când în când. Gătiți aproximativ 16-18 minute. Când apa este absorbită, risotto-ul este gata. Gustați! Dacă nu este suficient de moale, adăugați puțină apă fierbinte și continuați să gătiți până când obțineți consistența dorită. Luați de pe foc și adăugați după gust unt și parmezan ras pentru a-l face cremos. Amestecați bine și serviți.

Risotto-urile și paellerele de la Casale Paradiso sunt naturale, conțin exclusiv orez Carnaroli pur și legume uscate, condimente cultivate de companie pe propriile câmpuri. Risotto-ul nu conține conservanți, aditivi, arome și, desigur, este fără gluten. Nu este necesară pregătirea, aveți nevoie doar de apă clocotită, sare de mare și ulei de măsline. Timpul de preparare este de 16-18 minute. Bogat în arome naturale, ideal pentru masa principală a familiei sau ca garnitură.
25,5 Lei
Punct bonus: 0,5 Lei
Descriere
INGREDIENTE: Orez Carnaroli 97% (origine: Italia), scoici uscate 1%, creveți uscați congelați 1%, praz uscat, pătrunjel uscat, usturoi uscat. Alergeni: moluște și crustacee.

Greutate netă: 300g

Valori nutriționale medii pentru 100g produs:
Energie: 1503kJ/354kcal
Grăsimi: 1,0g
din care grăsimi saturate: 0g
Carbohidrați: 76g
din care zaharuri: 0,08g
Proteine: 8,3g
Fibre: 4,0g
Sare: 0g

Informațiile privind valorile nutriționale sunt cu titlu informativ! Valorile reale pot diferi de cele indicate pe ambalaj. Vă rugăm să întrebați colegii noștri despre valorile actuale!
Produse similare