Casale Paradiso polenta cu ciuperci 300g
Casale Paradiso polenta cu ciuperci 300g
19,1 Lei

Casale Paradiso polenta cu ciuperci 300g

Casale Paradiso polenta cu ciuperci

Polenta a fost utilizată pentru prima dată în nordul Italiei, dar astăzi este cunoscută în întreaga lume. În Italia, este populară de mai multe generații. Polenta trăiește o nouă renaștere și este utilizată de tot mai mulți oameni. Ingredientul principal este mămăliga făcută din făină de porumb fără gluten, fiind apreciată și de persoanele cu intoleranță la gluten. Este hrănitoare, sănătoasă și poate fi preparată în diverse moduri - nu doar ca garnitură sau fel principal, ci și ca gustare sau desert excelent.

PREGĂTIRE: Într-un vas, aduceți la fierbere 1,5 litri de apă sărată (1 lingură de sare). Când apa clocotește, turnați conținutul plicului în vas și amestecați energic, pentru a nu se forma cocoloașe! Gătiți încet și în mod continuu timp de cel puțin 5 minute. Turnați pe un platou mare și condimentați după gust cu unt topit sau ulei de măsline extra virgin și puțin parmezan ras.
19,1 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Ingrediente: Malai de porumb prefiert 96% (origine: Italia), ciuperci uscate gustoase (Boletus Edulis) 2,6%, morcov uscat, pătrunjel uscat, ceapă verde uscată, usturoi uscat.

Greutate netă: 300g

Valori nutriționale medii pentru 100g de produs:
Energie: 1598kJ/378kcal
Grăsimi: 3,54g
din care grăsimi saturate: 0,48g
Carbohidrați: 74,4g
din care zaharuri: 0,69g
Proteine: 8,58g
Fibre: 7,11g
Sare: 0g

Informațiile despre valoarea nutrițională sunt doar orientative! Valorile nutriționale reale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să solicitați informații despre valorile nutriționale actuale de la colegii noștri!
Produse similare