Casale Paradiso polenta cu legume 300g
Casale Paradiso polenta cu legume 300g
19,2 Lei

Casale Paradiso polenta cu legume 300g

Casale Paradiso Polenta cu legume

Polenta a fost folosită pentru prima dată în nordul Italiei, dar acum este cunoscută în întreaga lume. În Italia, este populară de mai multe generații. Polenta cunoaște o nouă renaștere, fiind folosită din ce în ce mai mult. Principalul ingredient al polentei este făina de porumb fără gluten, ceea ce o face apreciată și de persoanele cu intoleranță la gluten. Este hrănitoare, sănătoasă și poate fi pregătită în mod variat - nu doar ca garnitură sau fel principal, ci și ca gustare sau desert.

PREGĂTIRE: Punem la fiert într-o oală 1,5 litri de apă sărată (1 lingură de sare). Când începe să fiarbă, turnăm conținutul plicului în oală și amestecăm energic, pentru a evita formarea cocoloașelor! Fierbem încet și amestecăm continuu timp de cel puțin 5 minute. Turnăm pe un platou mare și condimentăm cu unt topit sau ulei de măsline extra virgin și puțin parmezan ras, după gust.
19,2 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Ingrediente: Făină de porumb (pre-gătită) 96% (origine: Italia), legume uscate 4% (ardei, morcov, ceapă, dovlecei, vinete, pătrunjel, ceapă verde, busuioc).

Greutate netă: 300g

Valori nutriționale medii pentru 100g de produs:
Energie: 1574kJ/372kcal
Grăsimi: 3,4g
din care grăsimi saturate: 0,5g
Carbohidrați: 74g
din care zaharuri: 0,8g
Proteine: 7,8g
Fibre: 7g
Sare: 0g

Datele despre valoarea nutrițională sunt doar informative! Valorile actuale pot diferi față de cele menționate pe ambalaj. Vă rugăm să întrebați colegii noștri pentru informații actualizate!
Produse similare