Casale Paradiso kus-kus cu ciuperci 250g.
Casale Paradiso kus-kus cu ciuperci 250g.
19,1 Lei

Casale Paradiso kus-kus cu ciuperci 250g.

Casale Paradiso kus-kus cu ciuperci:

Casale Paradiso kus-kus cu ciuperci este o garnitură sățioasă și aromatică, cu legume și ciuperci. Pachetul este suficient pentru 4 porții. Fără gluten, fără sare, vegan. Se poate prepara în doar 5 minute.

PREPARARE: Turnați conținutul pachetului într-un castron. Adăugați aceeași cantitate de apă fierbinte, dar nu clocotită. Acoperiți și lăsați să se odihnească câteva minute până când obțineți consistența dorită. Adăugați sare și câteva linguri de ulei de măsline extravirgin, amestecați cu o furculiță pentru ca boburile să se desprindă.

Casale Paradiso oferă un fel de mâncare specific nord-african - kus-kus. Fiind făcut din făină de porumb, este fără gluten, "complet italian". Kus-kus are numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv îmbunătățirea sănătății inimii, prevenirea infecțiilor bacteriene și virale, îmbunătățirea digestiei, potențarea pierderii în greutate și întărirea sistemului imunitar.
19,1 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
INGREDIENTE: Kuskus (făină de porumb) 98%, ciuperci Champignon uscate 1,2%, ceapă uscată, ceapă verde uscată, pătrunjel uscat. Poate conține urme de soia.

Greutate netă: 250g

Valori nutriționale medii pentru 100g de produs:
Energie: 1490kJ/351kcal
Grăsimi: 1,0g
din care grăsimi saturate: 0,2g
Carbohidrați: 76,5g
din care zaharuri: 1,5g
Proteine: 7,7g
Fibre: 2,5g
Sare: 0g

Informațiile nutriționale sunt doar informative! Valorile actuale de pe ambalaj pot diferi față de cele prezentate aici. Vă rugăm să solicitați personalului nostru valorile actuale.
Produse similare