Casale Paradiso supă cu cereale și linte 300g
Casale Paradiso supă cu cereale și linte 300g
18,0 Lei

Casale Paradiso supă cu cereale și linte 300g

Supă cu cereale și linte

Delicioasa supă de la Casale Paradiso este bogată în cereale și linte. Pachetul este suficient pentru 4 porții. Este fără gluten, fără sare și vegană.

MOD DE PREPARARE: Puneți conținutul pachetului într-un vas larg și scund și turnați apă fierbinte (aproximativ 1 litru) peste el. Adăugați usturoi tocat, țelină, morcovi și puțină roșie. Lăsați să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 20 de minute. Dacă este necesar, adăugați puțină apă caldă. Sărați după gust (aproximativ 2 lingurițe). Gustați cu unt, ulei de măsline extravirgin și/sau parmezan ras.

Supelor de la Casale Paradiso sunt delicioase și sănătoase pentru toate anotimpurile și sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă pe masă mâncăruri de înaltă calitate și cu arome autentice. Supele conțin doar arome naturale, fără aditivi și conservanți. Sunt potrivite pentru vegetarieni și vegani.
18,0 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
INGREDIENTE: Hrișcă, hrișcă neagră, orez Carnaroli, linte, quinoa, mazăre.

Greutate netă: 300 g

Valori nutriționale medii per 100 g produs:
Energie: 1492 kJ/352 kcal
Grăsimi: 1,7 g
din care grăsimi saturate: 0,0 g
Carbohidrați: 63,4 g
din care zaharuri: 0,0 g
Proteine: 16,0 g
Fibre: 10,2 g
Sare: 0 g

Valorile nutriționale sunt informative! Valorile nutriționale actuale indicate pe ambalaj pot fi diferite față de cele menționate aici. Vă rugăm să întrebați colegii noștri pentru valorile nutriționale actuale!
Csomagajánlatok
Produse similare