Casale Paradiso supă cu fasole și linte 300g
Casale Paradiso supă cu fasole și linte 300g
18,0 Lei

Casale Paradiso supă cu fasole și linte 300g

Supă cu fasole și linte

Amestecul Casale Paradiso pentru supă cu fasole și linte este combinația perfectă pentru o supă italiană consistentă. Ambalajul este suficient pentru 4 porții. Fără gluten, fără sare, vegan.

PREGĂTIRE: Lăsați conținutul plicului să se înmoaie în apă rece cel puțin 8 ore, apoi scurgeți apa. Adăugați din nou apă pentru a acoperi baza supii. Adăugați usturoi tocat, țelină, morcovi și puțină roșie. Gătiți la foc mic timp de aproximativ 60 de minute. Adăugați mai multă apă dacă este necesar. Sărați după gust. Condimentați cu unt, ulei de măsline extra virgin sau parmezan ras.

Supelor Casale Paradiso sunt mese delicioase și sănătoase în fiecare anotimp și o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă pe masă arome de calitate superioară și originale. Supelor le conțin doar aromele naturale ale ingredientelor, fără adaosuri sau conservanți. Sunt potrivite și pentru vegetarieni și vegani
18,0 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
INGREDIENTE: Fasole, soia, linte, năut, mazăre.

Greutate netă: 300g

Valori nutriționale medii la 100g de produs:
Energie: 1481 kJ/351 kcal
Grăsimi: 6,0g
din care grăsimi saturate: 0,0g
Carbohidrați: 43,7g
din care zaharuri: 0,0g
Proteine: 25,6g
Fibre: 10,2g
Sare: 0g

Datele nutriționale sunt doar informative! Valorile nutriționale reale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să întrebați colegii noștri despre valorile nutriționale actuale!"
Csomagajánlatok
Produse similare