Casale Paradiso paste cu ardei iute 250g.
Casale Paradiso paste cu ardei iute 250g.
23,1 Lei

Casale Paradiso paste cu ardei iute 250g.

Tăiței cu ardei iute

Această tăiței excelentă cu gust de ardei iute este destinată iubitorilor de arome picante și condimentate și ajunge pentru 2-3 porții. Fără gluten, fără sare, vegană. Se pregătește în 10 minute.

PREGĂTIRE: Turnați conținutul pachetului într-o tigaie mare, antiaderentă și turnați tăițeii cu 600 ml de apă fierbinte sau supă de legume. Adăugați 4 linguri de ulei de măsline extra virgin și 1 linguriță de sare și gătiți la foc mediu. Când amestecul începe să fiarbă, reduceți căldura și amestecați din când în când. Gătiți timp de aproximativ 10 minute. Când apa este absorbită, tăițeii sunt gata. Gustați! Dacă nu sunt suficient de moi, adăugați puțină apă fierbinte în plus, apoi luați de pe foc, amestecați după gust cu parmezan ras și serviți.

Produsele de la Casale Paradiso conțin tăiței fără gluten, legume și plante medicinale. Nu necesită pregătire specială și sunt gata în 10 minute. Pentru gătire este necesară apă clocotită, sare de mare și ulei de măsline. Sunt potrivite pentru vegetarieni și persoane care adoptă un stil de viață vegan.
23,1 Lei
Punct bonus: 0,5 Lei
Descriere
INGREDIENTE: Paste fără gluten (făină de porumb și orez) 94%, roșii, ardei iute 0,6%, praz, pătrunjel.

Greutate netă: 250g

Valoare nutritivă medie per 100g produs:
Energie: 1395kJ/329kcal
Grăsimi: 1,5g
din care grăsimi saturate: 0,2g
Carbohidrați: 70,0g
din care zaharuri: 0,2g
Proteine: 7,3g
Fibre: 2,4g
Sare: 0g

Informațiile despre valoarea nutritivă sunt doar pentru scop informativ! Valorile reale de pe ambalaj pot să difere de cele indicate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile reale de la colegii noștri!
Csomagajánlatok
Produse similare