Casale Paradiso supă cu fasole și linte 300g
Casale Paradiso supă cu fasole și linte 300g
23,1 Lei

Casale Paradiso supă cu fasole și linte 300g

Paste de roșii cu busuioc

Aceasta este rețeta clasică de paste cu roșii și busuioc, suficientă pentru 2-3 porții. Fără gluten, fără sare, vegană. Se prepară în 10 minute.

PREPARARE: Turnați conținutul pachetului într-o tigaie mare, antiaderentă și adăugați pastele cu 600 ml de apă fierbinte sau supă de legume. Adăugați 4 linguri de ulei de măsline extra-virgin și o linguriță de sare și începeți să gătiți la foc mediu. Când amestecul începe să fiarbă, reduceți căldura și amestecați din când în când. Gătiți timp de aproximativ 10 minute. Când apa este absorbită, pastele sunt gata. Gustați! Dacă nu sunt suficient de moi, adăugați puțină apă fierbinte, apoi luați tigaia de pe foc și amestecați cu parmezan ras după preferință.

Produsele de la Casale Paradiso conțin paste fără gluten, legume și plante aromatice. Nu necesită preparare și pot fi gătite în 10 minute. Pentru gătit aveți nevoie de apă clocotită, sare de mare și ulei de măsline. Sunt potrivite pentru vegetarieni și vegani.
23,1 Lei
Punct bonus: 0,5 Lei
Descriere
INGREDIENTE: Paste fără gluten (făină de porumb și orez) 94%, roșii 5%, busuioc 0,5%, praz.

Greutate netă: 250g

Valori nutriționale medii în 100g de produs:

Energie: 1392kJ/328kcal
Grăsimi: 1,5g
din care grăsimi saturate: 0,2g
Carbohidrați: 70,0g
din care zaharuri: 0,2g
Proteine: 7,3g
Fibre: 2,4g
Sare: 0g

Informațiile privind valorile nutriționale sunt cu titlu informativ! Valorile reale indicate pe ambalaj pot diferi de cele prezentate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutriționale actuale la colegii noștri!
Csomagajánlatok
Produse similare