Casale Paradiso paella cu legume, 300g.

Paella cu legume Casale Paradiso

Paella cu legume pentru 4 persoane. Legumele sunt produse în proprietate proprie. Fără gluten, fără sare, vegană. Pur și simplu calitate superioară. Bogată în arome naturale, ideală ca masă principală pentru întreaga familie sau ca garnitură.

PREPARARE: Puneți conținutul pachetului într-o tigaie mare cu acoperire antiaderentă și turnați 1 litru de apă fierbinte sau supă de legume. Adăugați 4 linguri de ulei de măsline extra virgin, 2 lingurițe de sare și lăsați să fiarbă la foc mediu. Când amestecul începe să fiarbă, reduceți căldura la minim și lăsați să fiarbă, amestecând din când în când. Gătiți aproximativ 16-18 minute. Când apa este absorbită, risotto-ul este gata. Gustați! Dacă nu este destul de moale, adăugați puțină apă fierbinte și gătiți până când obțineți textura dorită. Luați de pe foc și adăugați unt și parmezan ras după gust, pentru a-l face cremos. Amestecați bine și serviți.

Risotto-urile și paella Casale Paradiso sunt naturale, conțin exclusiv orez Carnaroli pur și legume și plante aromatice uscate, cultivate de companie pe propriile terenuri. Risotto-ul nu conține conservanți, aditivi, arome artificiale și este, desigur, fără gluten. Nu este necesară pregătirea, doar apă clocotită, sare de mare și ulei de măsline. Timpul de preparare este de 16-18 minute. Bogat în arome naturale, ideal ca masă principală pentru întreaga familie sau ca garnitură. Poate fi consumat și de către vegetarieni și vegani.
21,7 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Ingrediente: Orez Carnaroli 95% (origine orez: Italia), legume uscate 4,95% (roșii, ardei, mazăre, anghinare, pătrunjel, praz, ceapă verde), fire de șofran.

Greutate netă: 300g

Valori nutriționale medii per 100g produs:
Energie: 1465kJ/345kcal
Grăsimi: 1,0g
din care grăsimi saturate: 0g
Carbohidrați: 74,0g
din care zaharuri: 0,1g
Proteine: 7,8g
Fibre: 4,0g
Sare: 0g

Informațiile despre valoarea nutritivă sunt informative! Valorile nutriționale actuale indicate pe ambalaj pot fi diferite de cele de aici. Vă rugăm să solicitați informații despre valorile nutriționale actuale de la colegii noștri!
Produse similare