Casale Paradiso risotto cu sparanghel 300g
Casale Paradiso risotto cu sparanghel 300g
23,0 Lei

Casale Paradiso risotto cu sparanghel 300g

Casale Paradiso risotto cu dovleac

Risotto cu dovleac pentru 4 persoane. Legumele provin din producție proprie. Fără gluten, fără sare, vegan. Calitate pură. Bogat în arome naturale, ideal pentru întreaga familie ca mâncare principală sau garnitură.

PREPARARE: Puneți conținutul ambalajului într-o tigaie mare, antiaderentă și adăugați 1 litru de apă fierbinte sau supă de legume. Adăugați 4 linguri de ulei de măsline extravirgin și 2 lingurițe de sare și începeți fierberea la foc mediu. Când amestecul începe să fiarbă, reduceți căldura și lăsați-l să fiarbă la foc mic, amestecând din când în când, pentru a se căli. Gătiți timp de aproximativ 16-18 minute. Când apa este absorbită, risotto-ul este gata. Gustați! Dacă nu este suficient de moale, adăugați puțină apă fierbinte și continuați să gătiți până când obțineți consistența dorită. Îndepărtați de pe foc și adăugați unt și parmezan ras după gust, pentru a-l face cremos. Amestecați bine și serviți.

Risotto-urile și paella de la Casale Paradiso sunt naturale, conțin exclusiv orez Carnaroli pur și legume și plante uscate, cultivate pe propriile câmpuri ale companiei. Risotto-ul nu conține conservanți, aditivi, arome și este, desigur, fără gluten. Nu este necesară pregătirea preliminară, doar apă clocotită, sare de mare și ulei de măsline. Prepararea durează 16-18 minute. Bogat în arome naturale, ideal pentru întreaga familie ca mâncare principală sau garnitură. Potrivit pentru vegetarieni și persoane care urmează un stil de viață vegan.
23,0 Lei
Punct bonus: 0,5 Lei
Descriere
Ingrediente: Orez Carnaroli 92% (origine orez: Italia), dovleac uscat 5,5%, ceapă uscată, morcov uscat, pătrunjel uscat, ceapă verde uscată.

Greutate netă: 300g

Valori nutriționale medii per 100g produs:
Energie: 1396kJ/329kcal
Grăsimi: 1,0g
din care grăsimi saturate: 0g
Carbohidrați: 70,0g
din care zaharuri: 0,3g
Proteine: 7,4g
Fibre: 3,8g
Sare: 0g

Informațiile despre valoarea nutritivă sunt doar orientative! Valorile reale de pe ambalaj pot fi diferite. Vă rugăm să întrebați colegii noștri despre valorile nutritive actuale!
Produse similare