Casale Paradiso risotto mediteranean 300g
Casale Paradiso risotto mediteranean 300g
21,7 Lei

Casale Paradiso risotto mediteranean 300g

Casale Paradiso risotto mediteranean

Risotto mediteranean pentru 4 persoane. Fără gluten, fără sare, vegan. Bogat în arome naturale, ideal pentru mesele de familie sau ca garnitură.

MOD DE PREPARARE: Turnați conținutul ambalajului într-o tigaie mare antiaderentă și adăugați 1 litru de apă fierbinte sau supă de legume. Adăugați 4 linguri de ulei de măsline extravirgin și 2 lingurițe de sare și lăsați să fiarbă la foc mediu. Când amestecul începe să fiarbă, reduceți căldura și amestecați din când în când, timp de aproximativ 16-18 minute. Când apa este absorbită, risotto-ul este gata. Gustați! Dacă nu este suficient de moale, adăugați puțină apă fierbinte și continuați să gătiți până când obțineți consistența dorită. Luați tigaia de pe foc și adăugați, la gust, unt și parmezan ras pentru a-l face cremos. Amestecați bine și serviți.

Produsele de risotto și paella de la Casale Paradiso sunt naturale, conțin exclusiv orez Carnaroli pur și legume și plante uscate, cultivate pe terenurile proprii ale companiei. Risotto-ul nu conține conservanți, aditivi sau arome și este, desigur, fără gluten. Nu este necesară o pregătire specială, doar apă clocotită, sare de mare și ulei de măsline. Timpul de preparare este de 16-18 minute. Bogat în arome naturale, ideal pentru mesele de familie sau ca garnitură. Potrivit pentru vegetarieni și vegani.
21,7 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
INGREDIENTE: Orez Carnaroli 95% (origine orez: Italia), legume uscate 5% (piper, morcov, ceapă, dovlecel, vinete, ceapă verde, pătrunjel, busuioc).

Greutate netă: 300g

Valori nutriționale medii per 100g de produs:
Energie: 1469kJ/346kcal
Grăsimi: 1,0g
din care grăsimi saturate: 0g
Carbohidrați: 74,5g
din care zaharuri: 0,1g
Proteine: 8,0g
Fibre: 4,0g
Sare: 0g

Informațiile nutriționale sunt cu caracter informativ! Valorile nutriționale reale pot diferi de cele indicate aici, de pe ambalaj. Vă rugăm să solicitați informații cu privire la valorile nutriționale actuale de la colegii noștri!
Produse similare