Casale Paradiso risotto cu patru brânzeturi 300g
Casale Paradiso risotto cu patru brânzeturi 300g
25,5 Lei

Casale Paradiso risotto cu patru brânzeturi 300g

Casale Paradiso Risotto cu Patru Tipuri de Brânză

Risotto cu patru tipuri de brânză pentru 4 persoane. Fără gluten, fără sare, lacto-vegetarian. Bogat în arome naturale, ideal pentru o masă de familie sau ca garnitură.

PREPARARE: Puneți conținutul pachetului într-o tigaie mare antiaderentă și turnați 1 litru de apă fierbinte sau supă de legume. Adăugați 4 linguri de ulei de măsline extravirgin și 2 lingurițe de sare, și lăsați să fiarbă la foc mediu. Când amestecul începe să fiarbă, scădeți focul la cel mai mic nivel și amestecați din când în când. Fierbeți timp de aproximativ 16-18 minute. Când apa este absorbită, risotto-ul este gata. Gustați-l! Dacă nu este suficient de moale, adăugați puțină apă fierbinte și gătiți în continuare până obțineți consistența dorită. Luați de pe foc și adăugați unt și parmezan ras, după gust, pentru a obține o textură cremoasă. Amestecați bine și puteți servi.

Risottourile și paella Casale Paradiso sunt naturale, conțin exclusiv orez Carnaroli pur și legume și plante uscate, cultivate de companie pe propriile terenuri. Risotto-ul nu conține conservanți, aditivi sau arome artificiale și este, desigur, fără gluten. Nu este necesară pregătirea în prealabil, doar apă fierbinte, sare de mare și ulei de măsline sunt necesare. Timpul de preparare este de 16-18 minute. Bogat în arome naturale, ideal pentru o masă de familie sau ca garnitură. Potrivit pentru vegetarieni și dieta lacto-vegetariană.
25,5 Lei
Punct bonus: 0,5 Lei
Descriere
INGREDIENTE: Orez Carnaroli 92,5% (origine orez: Italia), gorgonzola uscat 1,8%, mozzarella uscată 1,8%, edam uscat 1,8%, pecorino Romano uscat 1,8%, ceapă verde uscată, pătrunjel uscat.

Greutate netă: 300g

Valori nutriționale medii per 100g produs:
Energie: 1519kJ/358kcal
Grăsimi: 2,8g
din care acizi grași saturați: 1,2g
Carbohidrați: 72g
din care zaharuri: 0,1g
Proteine: 9,5g
Fibre: 3,8g
Sare: 0g

Informațiile nutriționale sunt doar orientative! Valorile actuale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să vă interesați de valorile nutriționale actuale la colegii noștri!
Produse similare