My Instant Pasta paste Orzo cu sos Arrabiata, 70 g
My Instant Pasta paste Orzo cu sos Arrabiata, 70 g
8,9 Lei

My Instant Pasta paste Orzo cu sos Arrabiata, 70 g

My Instant Pasta paste "Arrabbiata" 70g

Scopul bucătăriei italienești este de a adăuga o notă strălucitoare zilei. Arrabbiata este o sos picant și condimentat pentru paste, care este caracteristic pentru orașul Roma și regiunea Lazio.

MOD DE PREPARARE:
1. Cu apă clocotită: Agitați conținutul paharului, îndepărtați folia și turnați apă clocotită până la linia vizibilă din interiorul paharului. Amestecați bine, închideți capacul și așteptați 4-5 minute. Apoi amestecați din nou bine, iar pastele sunt gata de consum.
2. În cuptorul cu microunde: Agitați conținutul paharului, îndepărtați folia și turnați apă rece până la linia vizibilă din interiorul paharului. Amestecați bine și apoi încălziți în cuptorul cu microunde la 700 W (la putere medie) timp de 3,5 minute. Amestecați bine, așteptați un minut și pastele sunt gata de consum.

My Instant Pasta este o pastă care se aseamănă preparării casnice și poate fi savurată oriunde. Datorită ingredientelor de înaltă calitate, My Instant Pasta oferă o experiență gustativă echilibrată și delicioasă, 100% italiană, și o masă de calitate. Calitatea este garantată de făina de grâu de primă clasă și rețetele tradiționale italiene. Nu se utilizează ulei de palmier. My Instant Pasta se poate pregăti ușor cu apă clocotită sau în cuptorul cu microunde. Timpul de preparare este de doar câteva minute. Ambalajul este ușor de reciclat, din plastic și hârtie.
Calitatea sosului bogat face fiecare pahar unic și cremos, oferind bucurie adevărată cu My Instant Pasta. Sosul este preparat exclusiv din condimente și plante aromatice, fără ulei de palmier! Produsul nu conține conservanți sau coloranți artificiali. Sortimentele de brânză sunt alese cu grijă pentru a obține cel mai rafinat gust.
8,9 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
Ingrediente: Paste făinoase 71,4% (grâu dur, grâu măcinat, apă), roșii 12,6%, amidon de cartofi, zahăr, sare, ceapă, ardei gras roșu, amidon tapioca, usturoi, maltodextrină, arome naturale de chili 0,2%, extract de drojdie, plante medicinale și condimente. Poate conține ouă, soia, lapte, nuci, muștar.

Greutate netă: 70g

Valori nutriționale medii pentru 100g de produs:
Energie: 1481kJ/349kcal
Grăsimi: 0,7g (din care grăsimi saturate: 0,1g)
Carbohidrați: 72g (din care zaharuri: 12g)
Proteine: 11g
Fibre: 4,9g
Sare: 2,2g

Informațiile despre valoarea nutritivă sunt doar informative! Valorile reale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să vă interesați de valorile actuale de la colegii noștri!
Produse similare