My Instant Pasta tăiței orzo cu sos Carbonara, 70g
My Instant Pasta tăiței orzo cu sos Carbonara, 70g
8,9 Lei

My Instant Pasta tăiței orzo cu sos Carbonara, 70g

My Instant Pasta orzo cu sos Carbonara 70g

Aceasta este o mâncare iconică a tradiției italiene, caracterizată de bacon afumat și smântână, care îi conferă adevărata sa personalitate.

MOD DE PREPARARE:
1. Cu apă clocotită: Agitați conținutul paharului, îndepărtați folia și turnați apă clocotită până la linia din interiorul paharului. Amestecați bine, acoperiți și așteptați 4-5 minute. Apoi amestecați din nou bine și tăria este gata de consum.
2. În cuptor cu microunde: Agitați conținutul paharului, îndepărtați folia și turnați apă rece până la linia din interiorul paharului. Amestecați bine și apoi încălziți în cuptorul cu microunde la 700W (nivel mediu) timp de 3,5 minute. Amestecați bine, așteptați un minut și tăria este gata de consum.

My Instant Pasta este o pastă care se aseamănă cu prepararea acasă și poate fi consumată oriunde. Datorită ingredientelor de înaltă calitate, My Instant Pasta oferă un gust echilibrat și delicios, garantând o experiență 100% italiană și mâncare de calitate. Calitatea este garantată de făina de grâu premium și de rețetele tradiționale italiene. Nu se folosește ulei de palmier în preparare. My Instant Pasta se prepară ușor cu apă clocotită sau în cuptorul cu microunde. Timpul de preparare este doar câteva minute. Ambalajul este ușor de reciclat, plastic și hârtie.
Bogăția sosului conferă fiecărui pahar de My Instant Pasta o notă unică și cremoasă. Sosul este preparat exclusiv din condimente și plante aromatice, fără ulei de palmier! Produsul nu conține conservanți și coloranți artificiali. Brânzeturile sunt alese cu grijă pentru a obține cea mai fină aromă.
8,9 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
INGREDIENTE: Paste 71,4% (grâu dur, apă), amidon de cartofi, pudră de brânză 5,2%, bacon 4,3% (bacon, amidon de orez, sare, aromă), zer, sare, gălbenuș de ou uscat 1,7%, smântână, aromă de fum, arome naturale (conține produse lactate), extract de drojdie, ceapă, condimente, maltodextrină, dextroză. Poate conține soia, nuci, muștar.

Greutate netă: 70g

Valoarea nutrițională medie pentru 100g produs:
Energie: 1619 kJ / 383 kcal
Grăsimi: 6,7g
din care grăsimi saturate: 2,7g
Carbohidrați: 66g
din care zaharuri: 5,4g
Proteine: 14g
Fibre: 2,7g
Sare: 3,6g

Datele referitoare la valoarea nutritivă sunt de natură informativă! Valorile actuale afișate pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să solicitați colegilor noștri informații actualizate despre valoarea nutritivă!
Produse similare