My Instant Pasta Orzo cu sos de brânză 70g
My Instant Pasta Orzo cu sos de brânză 70g
8,9 Lei

My Instant Pasta Orzo cu sos de brânză 70g

My Instant Pasta Orzo cu sos cremos de brânză în "paste de zi cu zi". Irezistibil.

PREGĂTIRE:

Cu apă clocotită: Agitați conținutul paharului, îndepărtați folia și turnați apă clocotită până la linia vizibilă din interiorul paharului. Amestecați bine, acoperiți și așteptați 4-5 minute. Apoi amestecați din nou bine și tjestenina este gata pentru consum.
În cuptorul cu microunde: Agitați conținutul paharului, îndepărtați folia și turnați apă rece până la linia vizibilă din interiorul paharului. Amestecați bine, apoi încălziți în cuptorul cu microunde la 700 W (nivel mediu) timp de 3,5 minute. Amestecați bine, așteptați un minut și tjestenina este gata pentru consum.

My Instant Pasta este o pastă care poate fi consumată oriunde și corespunde pregătirii casnice. Datorită ingredientelor de înaltă calitate, My Instant Pasta oferă o experiență echilibrată și delicioasă cu gust italian 100% și mâncare de calitate. Calitatea este garantată de făina premium din grâu și rețetele tradiționale italiene. Nu se utilizează uleiuri de palmier în preparare. My Instant Pasta se poate pregăti ușor cu apă clocotită sau în cuptorul cu microunde. Pregătirea durează doar câteva minute. Ambalajul este ușor de reciclat, din plastic și hârtie.
Bogăția sosului face ca fiecare ceașcă de My Instant Pasta să fie unică și cremoasă. Sosul este pregătit exclusiv din condimente și plante, fără ulei de palmier! Produsul nu conține conservanți și coloranți artificiali. Brânzeturile sunt alese cu grijă pentru a obține cel mai rafinat gust.
8,9 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
INGREDIENTE: Paste 71,4% (griș de grâu dur, apă), amidon de cartofi, brânză topită 7,15%, amidon de tapioca, smântână, sare, extract de drojdie, arome și arome naturale (poate conține lapte), maltodextrină, glucoză, condimente. Poate conține: ouă, soia, nuci, muștar.

Greutate netă: 70g

Valoarea nutritivă medie pentru 100g de produs:
Energie: 1622kJ/384kcal
Grăsimi: 5,7g
din care acizi grași saturați: 3,3g
Carbohidrați: 69g
din care zaharuri: 2,9g
Proteine: 13g
Fibre: 2,6g
Sare: 2,3g

Informațiile privind valoarea nutritivă sunt informative! Valorile actuale afișate pe ambalaj pot diferi de cele prezentate aici. Vă rugăm să vă informați de la colegii noștri cu privire la valorile nutriționale actuale!
Produse similare