My Instant Pasta cu orzo și sos pesto 70g
My Instant Pasta cu orzo și sos pesto 70g
8,9 Lei

My Instant Pasta cu orzo și sos pesto 70g

My Instant Pasta cu orzo și sos pesto

Cremozitatea brânzei și prospețimea busuiocului în această rețetă veche și clasică nu se vor demoda niciodată.

PREPARARE:

Cu apă clocotită: Agitați conținutul paharului, îndepărtați folia de protecție și turnați apă clocotită până la linia vizibilă din interiorul paharului. Amestecați bine, închideți capacul și așteptați 4-5 minute. Apoi amestecați din nou bine și pastele sunt gata pentru consum.
În cuptorul cu microunde: Agitați conținutul paharului, îndepărtați folia de protecție și turnați apă rece până la linia vizibilă din interiorul paharului. Amestecați bine, apoi puneți în cuptorul cu microunde la 700W (putere medie) și încălziți timp de 3,5 minute. Amestecați bine, așteptați un minut și pastele sunt gata pentru consum.

My Instant Pasta este o pastă care se aseamănă cu pastele făcute în casă și poate fi consumată oriunde. Datorită ingredientelor excelente, My Instant Pasta oferă o experiență echilibrată și delicioasă cu gust 100% italian și mâncare de calitate. Calitatea este garantată de făina premium de grâu și rețetele tradiționale italiene. Nu se folosește ulei de palmier pentru preparare. My Instant Pasta se pregătește ușor fie cu apă clocotită, fie în cuptorul cu microunde. Prepararea durează doar câteva minute. Ambalajul este ușor reciclabil, plastic și hârtie.
Bogăția sosului conferă My Instant Pasta un gust unic și cremos. Pentru prepararea sosului se folosesc exclusiv condimente și plante aromatice, fără ulei de palmier! Produsul nu conține conservanți și coloranți artificiali. Brânza este selectată cu grijă pentru a obține cel mai rafinat gust.
8,9 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
INGREDIENTE: Paste 68,6% (grâu dur, apă), amidon de cartofi, maltodextrină, fulgi de cartofi, brânză topită 3,6%, sare, ulei de floarea-soarelui, brânză rasă 1,6% (lapte, sare, culturi de brânză), busuioc liofilizat 1,2%, nuci de caju 0,8%, arome naturale (poate conține ouă și lapte), ulei de măsline extravirgin, sirop de glucoză, proteină de lapte, usturoi, arome (poate conține lapte), zahăr, spanac.

Greutate netă: 70g

Valoare nutritivă medie pentru 100g produs:
Energie: 1569kJ/377kcal
Grăsimi: 5,6g
din care acizi grași saturate: 1,7g
Carbohidrați: 68g
din care zaharuri: 2,2g
Proteine: 12g
Fibre: 3,2g
Sare: 3,4g

Informațiile despre valoarea nutritivă sunt doar orientative! Valorile reale de pe ambalaj pot varia. Vă rugăm să întrebați personalul nostru pentru informații actuale despre valoarea nutritivă!
Produse similare