My Instant Pasta - tăiței orzo cu sos de roșii și busuioc, 70g
My Instant Pasta - tăiței orzo cu sos de roșii și busuioc, 70g
8,9 Lei

My Instant Pasta - tăiței orzo cu sos de roșii și busuioc, 70g

My Instant Pasta - Paste orzo cu sos de roșii și busuioc.

Un clasic al bucătăriei italiene, cu cele mai fine paste, roșii coapte în soare, brânză selectată și frunze de busuioc.

MOD DE PREPARARE:

Cu apă clocotită: Agitați conținutul paharului, îndepărtați folia și turnați apă clocotită până la linia vizibilă în interiorul paharului. Amestecați bine, acoperiți cu capacul și așteptați 4-5 minute. Apoi amestecați din nou bine și pastele sunt gata de consum.
În cuptorul cu microunde: Agitați conținutul paharului, îndepărtați folia și turnați apă rece până la linia vizibilă în interiorul paharului. Amestecați bine și apoi încălziți în cuptorul cu microunde la 700W (putere medie) timp de 3,5 minute. Amestecați bine, așteptați un minut și pastele sunt gata de consum.

My Instant Pasta este o paste asemănătoare celor făcute în casă și poate fi savurată oriunde. Datorită ingredientelor de înaltă calitate, My Instant Pasta oferă o experiență de gust italiană echilibrată și delicioasă, 100% autentică și un fel de mâncare de calitate. Calitatea este garantată de făina de grâu premium și rețetele tradiționale italiene. Nu se utilizează ulei de palmier. My Instant Pasta este ușor de preparat - fie cu apă clocotită, fie în cuptorul cu microunde. Prepararea durează doar câteva minute. Ambalajul este ușor de reciclat, din plastic și hârtie.
Calitatea sosului bogat îi conferă fiecărui pahar un gust unic și cremos și adaugă un gust special My Instant Pasta. Pentru prepararea sosului se folosesc doar condimente și plante, fără ulei de palmier! Produsul nu conține conservanți și coloranți artificiali. Brânza este aleasă cu grijă pentru a obține cel mai bun gust.
8,9 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
Ingrediente: Paste 71,4% (gris de grâu dur, făină de grâu, apă), roșii 12,9%, amidon de cartofi, zahăr, sare, amidon de tapioca, ceapă, ceapă prăjită, usturoi, arome naturale, maltodextrină, extract de drojdie, pătrunjel, busuioc 0,06%, plante medicinale și condimente. Poate conține ouă, soia, lapte, nuci, muștar.

Greutate netă: 70g

Valori nutriționale medii pentru 100g de produs:
Energie: 1499kJ/353kcal
Grăsimi: 0,8g
din care acizi grași saturați: 0,1g
Carbohidrați: 73g
din care zaharuri: 11g
Proteine: 12g
Fibre: 4,9g
Sare: 1,9g

Informațiile despre valoarea nutrițională sunt cu caracter informativ! Valorile reale pot varia și pot fi găsite pe ambalaj. Vă rugăm să solicitați informații cu privire la valorile actuale de la colegii noștri!
Produse similare