Schar Brownie amestec de bază, 350g
Schar Brownie amestec de bază, 350g
22,9 Lei

Schar Brownie amestec de bază, 350g

Coacerea brownie nu a fost niciodată atât de simplă!
Ai nevoie doar de 3 ingrediente proaspete, împreună cu mixul de bază pentru brownie de la Schar, pentru a pregăti în câteva momente această delicioasă prăjitură cu ciocolată. Calitate excelentă, moale, suculentă și extrem de ciocolată, datorită ingredientelor atent selecționate. Amestecul nu conține gluten, lapte sau zahăr refinat, în schimb conține zahăr din trestie excelent și bucăți de ciocolată belgiană!

Amestecul nu conține lactoză, ulei de palmier sau conservanți. Este fără grâu, fără adăugare de lapte și ouă, deci poate fi consumat cu încredere și de vegani și vegetarieni.
22,9 Lei
Punct bonus: 0,5 Lei
Descriere
Ingrediente: zahăr nerafinat, amidon de porumb, făină de porumb, pudră de cacao, picături de ciocolată 7,4% (zahăr, pastă de cacao 33%, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală), făină de orez, făină de linte, amidon modificat de tapiocă, agent de îngroșare: făină de tarar. Poate conține urme de soia. FĂRĂ LACTOZĂ. FĂRĂ GRÂU.
Greutate netă: 350 g

Valoare nutritivă medie per 100 g de produs:

Energie: 1598 kJ / 377 kcal
Grăsimi: 3,0 g
din care grăsimi saturate: 1,8 g
Carbohidrați: 81 g
din care zaharuri: 42 g
Fibre: 4,8 g
Proteine: 4,1 g
Sare: 0,02 g

Informațiile nutriționale sunt orientative! Valorile nutriționale reale de pe ambalaj pot fi diferite. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutriționale exacte la colegii noștri!
Produse similare