Schar Muffin, ciocolată, 65g
Schar Muffin, ciocolată, 65g
6,4 Lei

Schar Muffin, ciocolată, 65g

Preferatul tuturor este muffinul cu ciocolată. Merită să încerci această prăjitură fantastic de moale, ușoară și cu bucățele de ciocolată. Desigur, este fără gluten, fără grâu, fără lactoză și nu conține ulei de palmier.
6,4 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
ngrediente: ouă*, zahăr, ulei de floarea-soarelui cu conținut ridicat de acid oleic, ciocolată 10% (pastă de cacao*, zahăr, emulgator: lecitină din floarea-soarelui; aromă naturală), făină de orez, amidon de porumb, stabilizator: sorbitol; iaurt fără lactoză (lapte fără lactoză) 3,5%, amidon de cartofi, pudră de cacao* 2,8%, făină de porumb, sirop de glucoză, amidon de orez, fibre vegetale, agent de afânare: difosfat disodic, bicarbonat de sodiu; emulgator: mono și digliceride ale acizilor grași; agent de îngroșare: gumă de xantan, gumă de roșcove; pudră de albuș de ou, sare, aromă naturală.
Greutate netă: 65g

Valori nutriționale medii per 100g de produs:

Energie: 1709 kJ/408 kcal
Grăsimi: 20g

din care acizi grași saturați: 3,6g
Carbohidrați: 50g
din care zaharuri: 26g
Fibre: 3,5g
Proteine: 5,1g
Sare: 0,81g
Informațiile nutriționale sunt cu caracter orientativ! Valorile nutriționale reale de pe ambalaj pot varia față de cele indicate aici. Vă rugăm să solicitați informații despre valorile nutriționale actuale de la colegii noștri!
Produse similare