Schar Pausa Ciok, biscuit tăiat în felii, 35g
Schar Pausa Ciok, biscuit tăiat în felii, 35g
5,1 Lei

Schar Pausa Ciok, biscuit tăiat în felii, 35g

Pandişpan moale umplut cu cremă de lapte. Un pandişpan uşor, pufos, acoperit cu un strat crocant de ciocolată. O delicatesă divină, care nu conţine conservanţi şi ulei de palmier, fără gluten, fără grâu. Vegetarienii o pot consuma fără nicio reţinere.
5,1 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Ingrediente: zahăr, grăsimi vegetale și ulei în proporții variabile (ulei de floarea-soarelui cu conținut ridicat de acid oleic, ulei de cocos, unt de cacao*), ouă, sirop de glucoză-fructoză, lapte praf degresat 7%, făină de orez, amidon de porumb, stabilizator: sorbitol; făină de porumb, amidon de orez, pudră de cacao degresată* 1,5%, emulgator: mono- și digliceride ale acizilor grași, lecitină de soia; aromă naturală, fibre de cicoare, sare, agent de afânare: glucono-delta-lactonă, bicarbonat de sodiu; proteină din lapte, agent de îngroșare: gumă de roșcove, gumă xantan; agent de gelificare: agar. FĂRĂ GLUTEN.
Greutate netă: 35g

Valori nutriționale medii per 100g de produs:

Energie: 1776 kJ/423 kcal
Grăsimi: 18g

din care acizi grași saturați: 11g
Carbohidrați: 59g
din care zaharuri: 36g
Fibre: 1,1g
Proteine: 5,3g
Sare: 0,42g
Informațiile nutriționale sunt cu caracter orientativ! Valorile nutriționale reale de pe ambalaj pot varia față de cele indicate aici. Vă rugăm să solicitați informații despre valorile nutriționale actuale de la colegii noștri!
Produse similare