Făină Schar MIX B pentru pâine, 1000 g
Făină Schar MIX B pentru pâine, 1000 g
25,4 Lei

Făină Schar MIX B pentru pâine, 1000 g

Nu există nimic mai bun decât mirosul de pâine proaspăt coaptă! Cu amestecul Schär Mix B - Bread-Mix, prepararea pâinii acasă este rapidă și simplă. Nu ai nevoie de altceva în afară de puțină făină, drojdie, apă și puțină sare! După amestecarea temeinică a ingredientelor, nu mai rămâne decât să dai forma dorită pâinii.
Poți prepara pâine, chifle, burgeri, baghete sau orice altceva îți face plăcere. Rezultatul va fi cu siguranță unul satisfăcător, deoarece produsul de patiserie copt va avea o coajă frumoasă de culoare aurie și un miez moale alb. Datorită conținutului de făină de linte și făină de orez din amestecul de făină, organismul nostru primește o cantitate bună de fibre sănătoase.
Amestecul de făină nu conține gluten, lactoză, ulei de palmier sau conservanți. Este fără gluten, preparat fără adaos de lapte și ouă, astfel că poate fi consumat cu încredere de către vegani și vegetarieni.
25,4 Lei
Punct bonus: 0,5 Lei
Descriere
Ingrediente: amidon de porumb, făină de orez, fibre vegetale (ispaghula, bambus), făină integrală de orez 3,8%, făină de linte 3,6%, glucoză, agent de îngroșare: hidroxipropilmetilceluloză; sare. Poate conține urme de soia. FĂRĂ LACTOZĂ.
Greutate netă: 1000 g

Valori nutriționale medii per 100 g produs:

Energie: 1429 kJ/337 kcal
Grăsimi: 0,6 g
din care acizi grași saturate: 0,3 g
Carbohidrați: 78 g
din care zaharuri: 2,6 g
Fibre: 4,1 g
Proteine: 2,6 g
Sare: 0,73 g

Informațiile privind valoarea nutritivă sunt de orientare! Valorile nutriționale actuale pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să solicitați informații cu privire la valorile nutriționale actuale de la colegii noștri!
Produse similare