ForPro Protein Toast Roll, 260 g
ForPro Protein Toast Roll, 260 g
16,5 Lei

ForPro Protein Toast Roll, 260 g

În seria unică de produse ForPro intră pâinile prăjite dietetice, care conțin de 3,6 ori mai multă proteină și cu 76% mai puține carbohidrați decât pâinile prăjite tradiționale. Alăturați-vă iubitorilor de stil de viață sănătos și încercați pâinile ForPro Protein Toast Roll.

Pâinea noastră proteică revoluționează micul dejun. Și prânzul. Și cina. Pâinea cu proteină suplimentară poate fi combinată cu ingrediente proaspete și sănătoase în mii de moduri diferite.

Peste tot auzim că "fericirea este la fel de necesară ca o bucată de pâine". Felii prăjite ForPro Protein Toast Roll sunt mai crocante la exterior și moi la interior, cu adaos de susan, semințe de in și semințe de floarea-soarelui. Această pâine a fost creată pentru o dietă bogată în proteine, dar se potrivește oricărui scop. Conține cu 76% mai puțini carbohidrați și mai puțin zahăr decât pâinea obișnuită, pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness.
16,5 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere
Compoziție: Apă, făină integrală, făină de soia măcinată (16%) (fulgi de soia, făină de soia), amestec de proteine (12%) (proteine din grâu, proteine din soia), semințe de in, făină de in auriu, semințe de floarea-soarelui, susan, drojdie, făină de malt din orz, sare, regulator de aciditate: acid malic; făină integrală de secară, regulator de aciditate: diacetat de sodiu. Poate conține urme de ovăz.

Valori nutriționale pentru 100 g de produs:
Energie: 1151 kJ (276 kcal)
Grăsimi: 12 g, din care acizi grași saturiți: 1,7 g
Carbohidrați: 11,4 g, din care zaharuri: 1,7 g
Proteine: 25 g
Sare: 1,3 g
Fibre: 11 g
Produse similare