Făină de orez 1000 g
Făină de orez 1000 g
10,2 Lei

Făină de orez 1000 g

Făina de orez este una dintre cele mai populare tipuri de făină fără gluten, apreciată pentru prețul său accesibil și varietatea modurilor în care poate fi folosită. Are un gust neutru, așa că o putem folosi cu încredere la coacere, gătire și îngroșare chiar și în stare pură.

Datorită gustului său neutru, poate înlocui în întregime făina de grâu în preparatele în care glutenul nu este necesar pentru formarea consistenței, precum blaturile pentru prăjituri, cremele și sosurile, sau îngroșarea supelor și altor mâncăruri. În alte situații (cum ar fi la prepararea aluatului dospit, pâinii, prăjiturilor), se poate amesteca cu alte tipuri de făină și amidon, deoarece folosită singură poate da senzația de uscat și duce la obținerea unui aluat care se fărâmă. Este ingredientul principal al tăițeilor de orez chinezești, reprezentând o excelentă alternativă fără gluten pentru tăițeii uscați.
10,2 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
Greutate netă: 500 g

Ingrediente: Făină de orez (alb)

Origine: UE

Vă atragem atenția că materia primă a produsului este în principal fără gluten, însă ambalarea nu se face în întregime într-o fabrică fără gluten, așa că poate exista contaminare cu gluten.

Valori nutriționale medii la 100 g produs:

Energie: 1508 kJ / 359 kcal
Grăsimi: 0,6 g
din care grăsimi saturate: 0 g
Carbohidrați: 79,4 g
din care zaharuri: - g
Proteine: 6,9 g
Fibre: - g
Sare: - g

Datele nutriționale sunt informative! Valorile nutriționale actuale indicate pe ambalaj pot să difere de cele specificate aici. Vă rugăm să vă interesați de valorile nutriționale curente la colegii noștri!
Oferte pachet
Produse similare