În timpul Războiului Civil, americanii au acordat o valoare deosebită consumului acestuia, oferindu-le alimente valoroase, bogate în vitamine și energie.
Ingredientele sale valoroase sunt vitamina B, vitamina E antioxidantă și fitosterol, despre care se crede că are efecte antiinflamatorii. Conține acizi grași nesaturați (40-50%) care scad colesterolul.
Cu un conținut de proteine pure de 25-30%, poate fi o alternativă excelentă pentru vegetarieni pentru a înlocui carnea. Reduce boliile cardiace si respiratorii, diabetul, prin consumul de calciu poate preveni osteoporoza.
Ingrediente: Arahide
Origine:Argentina
Greutate netă: 200 g
Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs: |
|
- Energie: 2357kJ /568kcal |
- Grăsimi: 47,0 g |
- din care acizi grași saturați: 10,4g |
- Carbohidrați:17,0 g |
- din care zaharuri:4,4 g |
-Proteină:26 g |
- Fibre:0 g |
- Sare: 0,06 g |