Arahide - prăjite, nesărate 200 g
Arahide - prăjite, nesărate 200 g
6,3 Lei

Arahide - prăjite, nesărate 200 g

Arahidele sunt o sursă bogată de vitamine și reprezintă atât o alimentație sănătoasă, cât și un snack recomandat, datorită conținutului lor ridicat de fibre și proteine. În timpul războiului civil, americanii au acordat o importanță deosebită consumului de arahide, deoarece acestea le furnizau o hrană valoroasă, bogată în vitamine și energie.

Componentele valoroase ale arahidelor includ vitaminele din complexul B, vitamina E antioxidantă și fitosterolul, căruia i se atribuie efecte antiinflamatorii. Conțin acizi grași nesaturați (40-50%), ceea ce contribuie la reducerea nivelului de colesterol.

Conținutul de proteine pură este de 25-30%, ceea ce poate reprezenta o alternativă excelentă pentru vegetarieni ca substitut al cărnii.

Arahidele reduc riscul afecțiunilor cardiace și respiratorii, diabetului și prin consumul lor se poate preveni osteoporoza datorită conținutului lor de calciu.
6,3 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Ingrediente: Arahide
Origine: Argentina
Greutate netă: 200 g

Poate conține urme de gluten, nuci, țelină și semințe de susan.

Valoare nutritivă medie la 100 g de produs:

Energie: 2357 kJ / 568 kcal
Grăsimi: 47,0 g
din care acizi grași saturați: 10,4 g
Carbohidrați: 17,0 g
din care zahăr: 4,4 g
Proteine: 26 g
Fibre: 0 g
Sare: 0,06 g

A se păstra într-un loc uscat și răcoros, protejat de lumină.
Informațiile despre valoarea nutritivă sunt cu caracter informativ! Valorile nutritive actuale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutritive actuale la serviciul nostru de relații cu clienții!
Produse similare