The Bridge Bio Barista Băutura de ovăz 1000 ml
The Bridge Bio Barista Băutura de ovăz 1000 ml
11,4 Lei

The Bridge Bio Barista Băutura de ovăz 1000 ml

Bridge Bio Barista Băutura de ovăz 1000 ml, făcută din fulgi de ovăz de înaltă calitate. Această băutură are certificare bio, garantând astfel ingrediente naturale și sănătoase.
Băutura de ovăz este o băutură plăcută și cremoasă. Este bogată în fibre sănătoase, vitamine și minerale, de aceea este recomandată în special pentru dimineață. Fulgii de ovăz pot ajuta la menținerea unei digestii bune și a senzației de sațietate, contribuind astfel la controlul greutății corporale și creșterea nivelului de energie.
Bridge Bio Barista Băutura de ovăz este o alegere ideală pentru cei care caută o alternativă mai sănătoasă și ușoară la cafea. Este perfectă în sine, dar poate fi consumată și cu lapte, lapte de cocos sau lapte de migdale pentru a obține un gust și o textură mai bogate.
11,4 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
Ingrediente:
Apă minerală, fulgi de ovăz* (14%), ulei de floarea-soarelui*, ulei de in*, sare de mare. *=din agricultură ecologică. Fără zahăr adăugat. Conține zaharuri naturale. Poate conține urme de soia.

Valoarea nutritivă medie per 100 g de produs:

- Energie: 241 kJ / 58 kcal
- Grăsimi: 2,4 g
- din care acizi grași saturați: 0,3 g
- Carbohidrați: 7,8 g
- din care zaharuri: 5,2 g
- Proteine: 0,7 g
- Sare: 0,10 g

Informațiile referitoare la valoarea nutritivă sunt de orientare! Valorile reale de pe ambalaj pot să difere de cele prezentate aici. Vă rugăm să solicitați informații cu privire la valorile actuale la serviciul nostru de relații cu clienții!
Oferte pachet
Produse similare