The Bridge Bio Băutură de orez cu cacao 1000 ml
The Bridge Bio Băutură de orez cu cacao 1000 ml
11,4 Lei

The Bridge Bio Băutură de orez cu cacao 1000 ml

The Bridge Bio Băutura de orez cu cacao este o băutură de 1000 ml preparată din orez cu aromă de cacao. Această băutură are certificare bio, ceea ce înseamnă că conține garantat ingrediente naturale și sănătoase.

Băutura de orez cu cacao este o băutură delicioasă și aromată și poate fi o alternativă excelentă la laptele obișnuit sau alte băuturi vegetale. Datorită gustului său ușor și plăcut, poate fi o alegere ideală pentru cei care doresc să încerce ceva nou.

În plus, băutura de orez cu cacao este hrănitoare și ușor de digerat, fiind potrivită pentru micul dejun sau gustare. Aroma de cacao se potrivește perfect cu dulceața naturală a băuturii de orez.

The Bridge Bio Băutura de orez cu cacao poate fi o alegere ideală pentru cei care doresc să se bucure de aroma de cacao într-o băutură alternativă mai sănătoasă. Bucurați-vă de aromele fine și senzația de sațietate cu această băutură de orez cu cacao!
11,4 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
Ingrediente:
Apă de izvor, orez italian* (17%), concentrat de suc de mere*, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi* (1,5%), ulei de floarea-soarelui*, ulei de cătină*, sare de mare, agent de îngroșare: carrageenan. *= organic.

Valori nutriționale medii per 100 g produs:

- Valoare energetică: 340 kJ / 80 kcal
- Grăsimi: 0,7 g
- din care grăsimi saturate: 0,2 g
- Carbohidrați: 18 g
- din care zaharuri: 8,3 g
- Proteine: 0,5 g
- Sare: 0,10 g

Informațiile privind valorile nutriționale sunt doar informative! Valorile reale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să vă interesați de valorile actuale la serviciul nostru de asistență pentru clienți!
Produse similare