The Bridge Bio Băutura din fulgi de ovăz 1000 ml
The Bridge Bio Băutura din fulgi de ovăz 1000 ml
10,1 Lei

The Bridge Bio Băutura din fulgi de ovăz 1000 ml

The Bridge Bio Băutura din fulgi de ovăz 1000 ml disponibilă în formă naturală. Această băutură este făcută din fulgi de ovăz de înaltă calitate și are certificare bio, ceea ce înseamnă că conține ingrediente garantat naturale și sănătoase.

Băutura din fulgi de ovăz este o băutură plăcut cremoasă și o bogată sursă de fibre sănătoase, vitamine și minerale. Este recomandată în special pentru micul dejun, deoarece poate ajuta la menținerea unei bune digestii și a senzației de sațietate, contribuind la controlul greutății și creșterea nivelului de energie.
10,1 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
Ingrediente:
Apă minerală, ovăz* (14%), ulei de floarea-soarelui*, ulei de cătină*, sare de mare. *=din agricultură ecologică. Fără zahăr adăugat. Conține zaharuri naturale. Poate conține urme de soia.

Valori nutriționale medii pentru 100 g produs:

- Energie: 226 kJ / 54 kcal
- Grăsimi: 1,9 g
- din care grăsimi saturate: 0,3 g
- Carbohidrați: 8 g
- din care zaharuri: 6,1 g
- Proteine: 0,7 g
- Sare: 0,09 g

Informațiile privind valorile nutriționale sunt doar informative! Valorile actuale indicate pe ambalaj pot să difere de cele prezentate aici. Vă rugăm să solicitați informații despre valorile nutriționale actuale la serviciul nostru de relații cu clienții!
Produse similare